Thailand vraag: Bouwtoezicht gezocht in Phakdi Chumphon District?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
24 mei 2023

Beste lezers,

Een Thaise vriendin van ons laat een huis bouwen in Phakdi Chumphon District. De bouwer schijnt bepaalde werkzaamheden niet goed uit te voeren. Ze heeft dus diverse bouw problemen (woont zelf in Scandinavië) en zoekt iemand of een bedrijfje wat bouwtoezicht voor haar kan doen en in Thai kan communiceren met haar. De persoon die het bouwtoezicht doet kan daar ook voor betaald krijgen.

Het blijft natuurlijk een uitdaging om iets in Thailand te laten bouwen, terwijl je er zelf maar 1 of 2 × per jaar bent…dus ze heeft het niet zo handig aangepakt. Maar ja, misschien weet iemand een persoon of adresje in die omgeving die daar wat bouwtoezicht kan doen? Het ligt iets van 75 min rijden ten westen van Chaiyaphum.

Alvast bedankt voor de tips (een naam + tel nummer of e-mailadres van bouwtoezicht.)

Liever geen commentaar op het feit dat deze dame het niet handig heeft aangepakt om zo een huis neer te laten zetten zonder dat er goed toezicht is, want dat weet ze nu ook wel.

Groet,

Pieter

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website