Beste lezers,

Ik vertrek naar Thailand volgende week en ga oa Chiang Mai en Phuket bezichtigen. Dacht me daar wat van die leuke parasols van Umbrella village mee te brengen.

Wordt dat daar ingepakt of kun je in Thailand van die kokers kopen of krijgen ergens? (Je weet wel zoals waar ze posters instoppen), zo ja en waar?

Kun je dit best erna met je vliegtuigvracht meenemen naar thuis of via postpakket verzenden wat is goedkoopst en veilig?

Bedankt voor de antwoorden.

Vriendelijke groet,

Ronald


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Thailand souvenirs met postpakket of met vliegtuigvracht”

 1. Kees zegt op

  Ik heb lang geleden ( 1990 ) ook een parasol gekocht. Deze werd toen door hun naar mijn huisadres verstuurd. Kon via luchtpost of per boot. Boot duurde circa 3 maanden maar was veel goedkoper. Heb toen voor de boot optie gekozen. Werd keurig thuisbezorgd.

 2. Henk j zegt op

  Het beste is verzenden met DHL.
  Ze hebben een speciaal promotie prijs vanaf 103kg.
  Is aanmerkelijk goedkoper dan met het zelfde vliegtuig waar je mee gaat. Dan wordt het ineens overgewicht.
  Mocht je een hoeveelheid hebben die meer als een m3 is dan kan per schip aantrekkelijk zijn.
  Houdt bij beide wel de douane kosten in de gaten.
  Deze kunnen flink oplopen.
  Mocht je meer willen weten dan mail even. Ik verstuur wekelijks naar Nederland.
  Sawasdee2012@rocketmail.com

 3. Herman Joosten zegt op

  Hallo Ronald, Gewoon per pakketpost versturen, ga wel even naar een gewoon postkantoor, komt nagenoeg altijd aan. Thailand is geen 3e wereldland en de post werkt er prima, vaak beter dan in Nederland. Verstuur geen dingen die verboden zijn want dan loop je wel de kans dat het niet aankomt. Succes en een fijne vakantie. Groeten, Herman

 4. Harry zegt op

  Zolang je maar onder het max aan bagage blijft als vliegtuigpassagier, want daarboven… kan je het beter weggooien op Suvarnabhumi.
  Als postpakket ( vanaf het postkantoor) opsturen is een goed alternatief. Niet met courierservice, want die zijn knap aan de prijs.
  Veilig = zeker weten, dat het op je NL adres aankomt ? ? ?

 5. top martin zegt op

  Deze parasols kund U ook gemakkelijk in Nederland (I-Net) kopen. Misschien is een souvenir wel leuker omdat het een meebrengsel is van daar waar U geweest bent. Maar koopt U in het I-Net wordt het ook thuis bezorgd, voor veel minder transport kosten. Er zijn zelfs China zaken in Nederland-Belgie waar u alles kunt kopen uit de Aziatische hoek van de wereld. Dat is dan binnen lopen, uitzoeken, betalen en meenemen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website