Thailand Pass aanvraag: Tweede test verplicht?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
8 januari 2022

Beste lezers,

Moet je terwijl je in het Thailand pass aanvraag systeem zit, verplicht de tweede PCR-test aanvragen? Of kan dit via het hotel? Mij lukt het namelijk niet.

Ik probeerde een afspraak in te plannen voor de tweede test, had betaald… tenminste mijn creditcard gaf een goedkeuring en toen bleef alles “hangen”. Vastgelopen? Dus ook uit de aanvraagprocedure van de Thailand Pass

Wie weet raad?

Groet,

Diana

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

9 reacties op “Thailand Pass aanvraag: Tweede test verplicht?”

 1. Marcel zegt op

  Beste Diana,

  Ik heb hetzelfde probleem. Ik ga morgen door naar Pai en moet dus ook daar me 2de test laten doen. Maar met het ziekenhuis daar is geen contact te krijgen. Dus ga er op dag 7 wel langs om te kijken of het kan. Ik heb het idee dat er helemaal niet op gecontroleerd wordt. Hier in Chiangmai hotel weten ze ook van niets.

 2. Henk zegt op

  Hallo Diana, ik ben 31 december via Test@Go gearriveerd op Phuket. Tweede test werd gereserveerd door SHA+ hotel en was gratis.

  • Diana zegt op

   Oké ????maar ik kom niet verder in mijn aanvraag in het thailand pass systeem als ik geen pcr afspraak inplan? DUS ik krijg nu ook mijn QR aanvraag niet rond? Hoe hebben jullie dit voor elkaar gekregern dan??

 3. Diana zegt op

  Hoi

  Hoe hebben jullie het dan voor elkaar gekregen om door het thailand pass systeem te komen t/m het einde dus de aanvraag helema asl te kunnrn doorlopen?
  Bij mij loopt het vast als ik geen afspraak inplan

  Erger nog ik heb ondertussen voor 2 personen de pcr afspraak kunnen inplannen en ook betaald plus bevestiging hiervan….maar het thailand pass systeem doet alsof ik toch nogmaals een nieuwe afspraak ( lees dubbel betalen) moet…ik krijg mijn Pff betaaloverzicht NIET GEKOPPELD in het thailand pass systeem???
  WIE WEET RAAD??

  • Ton zegt op

   Hallo Diana,

   Wellicht gebruik je een PDF document om te uploaden naar de website, dit is niet mogelijk, staat ook vermeld op de website.
   Converteer een PDF naar JPG of JPEG.

 4. Marcel zegt op

  Diana,

  Ik kan je niet verder helpen helaas. Bij mijn aanvraag hoefde dat nog niet. Moest alleen voor de 2 de test een zelftest doen toen nog. Maar op luchthaven krijg je een formulier dat het toch een pcrtest moet zijn op dag 5,6 of 7.

  Hoop dat iemand anders je verder kan helpen.

 5. Frans Pattays zegt op

  Hier gaat dus wat fout in het proces dat je niet zelf kunt herstellen.
  Stuur e-mail naar het adres vermeld op de Thai Pass website en begin je e-mail met naam, paspoort nummer en verwachte aankomstdatum (conform instructie op de website).
  Meestal wordt er dan snel en adequaat op gereageerd.

 6. Henk zegt op

  De eerste PCR test , voor Phuket, is door mijzelf geboekt via PSAS. Je ontvangt een betalingsbewijs (receipt)die je upload in Thailandpass systeem. Maar waarschijnlijk zijn er ook SHA+ hotels, die ook de eerste PCR test voor je reserveren. En dat zie je dan terug op de rekening van je hotel.

 7. Henk zegt op

  Hoi Diana, zojuist zie ik, dat ik , jouw reactie niet goed had gelezen. Met PFF , bedoel je PDF? Ooit heb ik op deze blog gelezen, dat PDF gebruiken voor haperingen zorgt in TP systeem. Zelf heb ik JPEG gebruikt en alles ging in een keer goed.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website