Beste lezers,

Verzekering van Emirates. Die geven bij het boeken van een vlucht een Covid-19 verzekering. Is die te gebruiken voor Thailand is mijn vraag? En hoe dan? Want je moet voor je CoE eerst je verzekering opsturen alvorens je een ticket koopt.

Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen.

Groet,

Ruud

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

9 reacties op “Thailand lezersvraag: Covid verzekering van Emirates voor CoE”

 1. Ger-Korat zegt op

  Je kan je ticket als eerste stap kopen en dan krijg de verzekering erbij. Mocht het nodig zijn dan kun je de ticket kosteloos annuleren. Las dit in een reactie op dit blog een paar dagen terug. Zie de link van Emirates over kosteloos annuleren:
  https://www.emirates.com/th/english/help/covid-19/ticket-options/

  Nou komt bij mij naar boven dat je een reis naar Thailand wilt maken. Maar waarom dan niet eerst even op de site van Emirates gekeken waarin het op diverse plaatsen duidelijk vermeldt staat ?

  • Ruud zegt op

   Beste Ger-Korat,
   ik snap de verzekering. maar ik zou graag willen weten of er mensen zijn die deze verzekering hebben gebruikt voor de CEO. Bij de ambassade krijg je werkelijk geen goed antwoord. Ik heb een goede nederlandse verzekering, dus het gaat alleen om het papiertje dat ze moeten goedkeuren.

   • Ger-Korat zegt op

    Als je inderdaad naar Thailand wil dan zijn er wel verzekeringsmogelijkheden en – vereisten afhankelijk van hoe lang je blijft en hoe oud je bent en welke visum je nodig hebt.

    Als je dan al weet dat de Emirates volstaat voor bovenstaande en je dan alleen nog wilt weten of deze geaccepteerd wordt bij het aanvragen van een COE dan heb ik in de volgend link het bevestigende antwoord:

    https://www.thailandblog.nl/lezers-inzending/lezersinzending-gratis-covid-19-verzekering-bij-vliegticket-van-emirates/

    • Ruud zegt op

     Beste Ger-Korat, Gekeken en daar zeggen ze dat deze verzekering goedgekeurd word door de ambassade. Dus ingevuld bij mijn CeO aanvraag
     En wat denk je: afgewezen.
     Dus of ik doe iets fout, of dat artikel klopt niet.

     Dus op zoek naar andere oplossingen

 2. Marcel zegt op

  Ik heb deze Covid-19 Corana verzekering door gekregen van de Thaise ambassade in Den Haag Dhipaya Insurance Public Company Limited (covid )
  Deze verzekering maatschappij heb ik geboekt en in de papieren staat alles duidelijk in Engels en Thaise en dat ik voor 3,2 miljoen Bath of 100.000 USA dollars verzekert ben tegen Covid-19 Corana.
  Deze verzekering maatschappij werdt direct goedgekeurd door COE certificaat en ook bij aankomst op Phuket eiland was het handig dat de verzekering papieren in het Thais beschreven stonden.

  • Ruud zegt op

   Je kunt daar kiezen uit veel covid verzekeringen. Welke heb jij gekozen

 3. john koh chang zegt op

  de klik voor deze verzekering is:. http://covid19.tgia.org .
  Er wordt bij openen van de site gevraagd in welk land je woont. Ik woonde in duitsland. Bleek veel goedkoper te zijn dan wanneer je in nederland woont ! De tekst is niet alleen in thai maar ook in engels meen ik. Bij controles op schiphol en bangkok werd absoiluut niet gekeken of je vanuit nederland of vanuit duitsland kwam vliegen. Denk dus dat het niet van belang is.

 4. haki zegt op

  Vreemd dat niemand naar de tarieven van Emirates kijkt. Op de data (november heen; maart terug) dat ik ga bleek Emirates in elk geval veel duurder dan EVA. Dus bleek het niet te lonen en heb ik via AA een polis genomen. Daarbij het voordeel dat AA lokaal bereikbaar is ingeval er een beroep op de polis moet woden gedaan.

 5. Ruud zegt op

  Blijft een verrassende wereld.

  Dus vlucht emirates geboekt. Verzekering opgevraagd. Upgeload for CEO. En wat denk je. Afgewezen. Dus verzekering gemailed en gezegd dat de verzekering niet werd goedgekeurd. Kreeg ik antwoord dat dat speciaal was, daar ze dit probleem nog niet gehad hebben en dat de verzekeing nog niet eerder werd afgekeurd. En Emirates vliegt frequent op Phuket.

  Heeft er nog iemand tips hoe ik dit geregeld kan krijgen

  Groetjes Ruud


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website