Beste lezers,

Is een aangekochte iPhone 5S in Thailand geschikt voor gebruik in België?

Per mail hadden ze me via de Applestore BKK verzekerd dat dit geen probleem zal zijn, doch misschien heeft iemand onlangs dit in de praktijk al gedaan en kan men me dit bevestigen.

Dank voor uw reactie,

Luc

9 reacties op “Lezersvraag: Is een in Thailand aangekochte iPhone 5S geschikt voor gebruik in België?”

 1. arjanda zegt op

  De i phone is gewoon te gebruiken in Nederland .Taal kun je in Nederlands zetten.Maar wel bij een echte apple store kopen andere i phones zijn vaak fake.Vraag me alleen af waarom in Thailand een i Phone kopen zijn vaak maar 20 euro goedkoper en mocht er wat zijn met je i phone vaak hoge kosten voor reparatie .En voor die 20 euro meer in Nederland heb je een goede service.

  Hoop je hiermee te hebben geholpen.

 2. Frank zegt op

  De iPhone kan je wereldwijd aanbieden voor reparatie en in veel gevallen krijg je een nieuwe ( zelf meegemaakt )

  Verder is het verschil echt een stuk groter dan de 20 euro die beschreven wordt, maar nu eigenlijk nog meer omdat de bath wat slechter staat. Koop het bij een echte Apple Store of retailer.

  Recentelijk hier de iPhone 5s gekocht en ben zeer tevreden, maar heb dan ook alles van Apple 😉

 3. FredCNX zegt op

  Ik heb een iPhone gekocht in Thailand; als ik in Rotterdam ben mijn Nederlandse sim-kaart erin en als ik in Chiangmai kom de Thaise. Geen enkel probleem. Gekocht bij Dtac dus origineel en gelijk een abonnement erbij genomen, in Nederland gebruik ik mijn prepaid card.

 4. Caro zegt op

  Twee weken geleden een 5s gekocht bij apple store in bangkok. Prijs ongeveer 100 euro minder dan in Nederland. Service wereldwijd. Ook in Nederland te gebruiken. Zo werd mijn 8 jaar oude Nederlandse IPod gratis omgewisseld in Bangkok wegens een battery recall. Nu een mooie nieuwe!

 5. Poo zegt op

  Ik heb verleden week een iphone gekocht in apple store pattaya een 32 gb aan 28000 bhat dat is duidelijk veel goedkoper dan in belgie of nederland toch een dikke 100 euro ..bijna 150 en zeker interressant met de hoge wisselkoers van bijna 1€ aan 44 bhat en herstelling is werelwijd gedekt door apple …en standaard staat er al nederlands op ..dus waarom niet ??

 6. Luc zegt op

  Vandaag nog eens langsgeweest in een apple store in Khon Kaen, er werd me toch verzekerd dat hij kan gebruikt worden bij ons, ze verkopen hier enkel de unlocked simcard models welke je nodig hebt en het prijsverschil voor het model ik wil bedraagt toch 150e. Dus lijkt me een goede zaak. Bedankt aan iedereen voor de replys.

 7. Barry zegt op

  Thailand werkt met het GSM netwerk. Een in Thailand gekochte iPhone werkt hier ook.

  Echter houd wel in de gaten dat er van de iPhone CDMA en GSM versies zijn. Soms kopen mensen online een CDMA toestel dat in Nederland niet bruikbaar is, of in de verenigde staten waar 2 van de 3 grote netwerken CDMA zijn.

 8. heijdemann zegt op

  De volgende types zijn gelijk aan de Europese (NL) uitvoering zowel de 5s als de 5c, A1529 en A1530 ook geschikt voor nieuwste G4 netwerk in NL. Verkrijgbaar in Thailand, Hongkong, Australie, Nw Zeeland, Singapore, Z Korea.

 9. Lenoir Andre zegt op

  Sim lock free,, heb vandaag in men S4 een nieuwe batterij laten plaatsen in Hua Hin; 900 bath, incl van binnen stofvrij maken, is weer als nieuw ! Thank U Thailand !


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website