Lezersvraag: Hoe komen we bij de terminal Laem Chabang in Bangkok?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
18 april 2015

Beste lezers,

In 2016 willen we na een paar dagen Bangkok een cruise maken vanuit de terminal Laem Chabang. Hoe komen we het beste bij de terminal?

Ik zie dat de oost (Ekamai) buslijn naar Pattaya rijdt, maar stopt die ook in de buurt van de terminal, zodat we misschien daar voor een kort stukje een metertaxi kunnen nemen?

Graag uw reactie,

Elisabeth


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Hoe komen we bij de terminal Laem Chabang in Bangkok?”

 1. dyna zegt op

  terminal laem chabang ?? er bestaat wel de nieuwe haven laem chabang – een uur van bangkok met de bus of taxi – dicht bij Pattaya op 100 km .

  • colorwings zegt op

   Het klinkt mij wel redelijk logisch om een cruise in een terminal van een haven te beginnen, maar misschien is dit inderdaad erg vreemd zoals Dyna suggereert, maar ja ik heb de wijsheid ook niet in pacht. De bus van Ekamai naar Pattaya stopt inderdaad op een aantal tussenliggende plekken, het lijkt me dat je dan redelijk dicht bij Leam Chabang moet kunnen komen, ik zou even bellen met ekamai bus station 02-712-3928 ik denk dat ze wel Engels spreken. Veel plezier alvast.

 2. Coen zegt op

  Hoi,

  Wij komen net terug van een Cruise, wij wonen in Pattaya en deze cruise vertrekt in Laem Chabang,
  gaan jullie toevallig met AIDA?
  Wij zijn al 3 keer geweest, Je kunt met de bus ook direct naar Pattaya ,vandaar zou je dan met een Taxi naar Laem Chabang kunnen 20 min kost ongeveer THB. 500,- maar je kunt ook zo dicht mogelijk bij Laem Chabang stoppen en dan een taxi zoeken.

  Groet Coen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website