Lezersvraag: Kan ik Songkran vieren bij Khao San road?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
25 maart 2017

Beste lezers,

Momenteel ben ik voor ongeveer een jaar op reis door Azië. In april komt mijn familie over naar Bangkok om met z’n allen Songkran te vieren. Super leuk natuurlijk, maar nu zag ik het bericht voorbij komen dat er rondom Khao San road geen water activiteiten zijn omdat het land een jaar in rouw is (via englishnews.thaipbs.or.th/no-celebration-activities-khao-san-road-coming-songkran-water-festival/ )

Weet iemand of dit bericht klopt? Zijn er daadwerkelijk geen water activiteiten rondom Khao San road of valt dit in praktijk wel mee?
En wordt het in andere delen van Bangkok wel gevierd? Waar moeten we dan zijn? Aanraders voor gebieden/wijken?

Alle info is welkom. Alvast bedankt.

Groetjes,

Denise


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Kan ik Songkran vieren bij Khao San road?”

 1. Eric zegt op

  De info lijkt wat chaotisch in de media, wat wel waar is,is dat kaosan road dit jaar en de straten errond songkran niet zal gevierd worden daar dit de direkte omgeving van het grand palace is.

  Maar op alle andere plaatsen zou het gewoon moeten doorgaan vb Phuket

 2. Johan Combé zegt op

  Bangkok Post: Songkran activities on Khao San to be subdued
  Songkran activities on Khao San Road in Bangkok will be more subdued this year in the wake of the mourning for the passing of the revered king.
  25 Mar 2017 at 16:41

 3. rene zegt op

  Indien het mogelijk is naar pattaya. 7 dagen ijskoud water over je lichaam. Misschien wel een hotel reserveren. Ik sliep verleden jaar in nature view,soi bokao en dan kun je vandaar naar soi diana alsook op 2 road. Ook op beach road is het goed rond soi 6 , 7 , 8. Normaal stoppen ze rond 7 uur s,avonds maar de laatste dag is het 24 uur volgens wat men mij verteld heeft. Eventueel een zwembrilletje meebrengen daar ze met geweren water spuiten alsook met blauwe buizen en daar zit veel meer druk op. Zodanig kan je je ogen beschermen. Eventueel een klein sterk plastic hoesje meebrengen om je geld en telefoon in op te bergen. Indien je iets hebt om de binnenkant van de oren te beschermen ook meebrengen. Ik heb een vriend die ook songkran aan het vieren was en met de spuit koud water er in en moest naar de dokter.

 4. J.E. Moeder zegt op

  Go Pattaya, the place to be man!

 5. Ben zegt op

  De daadwerkelijke situatie laat zich natuurlijk niet voorspellen… En hoewel er niks georganiseerd wordt zou het zo maar kunnen dat er toch het een en ander gebeurt rond Khao San Road.

  Maar als je zeker wil zijn en je ook niet ongemakkelijk wil voelen omdat feesten er eigenlijk niet hoort, kun je bijvoorbeeld naar Silom gaan of andere plekken in Bangkok.

  Of inderdaad naar een andere stad gaan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website