Hallo “Thailandbloggers”,

Wij maken in nov/dec van dit jaar een rondreis door Thailand en aansluitend verblijven wij 5 dagen in Hua Hin om daarvan uit te rusten..;-)

Wie weet of en waar je het beste kunt snorkelen en of je ballonvaarten kunt maken in de buurt van Hua Hin? Wie kan ons aan antwoorden helpen?Hartelijk dank alvast.

Ik verheug me elke dag weer over de nieuwe onderwerpen. Veelal lezen wij die door en slaan veel info op als reisbegeleider. Ga zo door echt een zeer informatieve site.

Met vriendelijke groet,

Anton

4 reacties op “Lezersvraag: Snorkelen en ballonvaarten in de buurt van Hua Hin?”

 1. Ben zegt op

  Ballonvaarten in Thailand ben ik nog nooit tegengekomen en Hua Hin is geen snorkelbestemming. Zeer “matig” snorkelen is mogelijk in Prachuap Khirikhan (ongeveer 90 km ten zuiden van Hua Hin) en “aardig” snorkelen is mogelijk rondom Ko Thalu, maar dat is al weer een flink eind zuidelijker (80 km onder Prachuap Khikhan).

 2. Marleen zegt op

  Hallo Anton

  Ik heb voor jullie even rond gekeken en kon alleen maar rondvaarten met paramotor vinden. Is een leuk minivliegtuigje waar jezelf kan mee rondvliegen. De zaak zit op Soi 102 en heeft zeer goede recensies. Je kan ze terugvinden op http://www.skyclubasia.com. Ze hebben zelfs een Tripadviser award.
  Mochten jullie nog geen verblijf geboekt hebben wil ik heel graag mijn B&B voorstellen dewelke op 1/10 zal openen. Je verblijft in een Balinese villa met 4 kamers en kan ‘s morgens genieten van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. De kamerprijzen incl. ontbijt begint vanaf 3500 TB per nacht per kamer. De website http://www.villabaanmalinee.com zal eveneens vanaf 1/10 online gaan.
  Als jullie graag nog inlichtingen wensen kan je mij bereiken op mmhclaes@hotmail.com.
  Groetjes en alvast een zeer fijn verblijf in Hua Hin.

 3. Kees en Els zegt op

  Wij hebben boven ons huis een ballonvaart gemaakt in 2010 toen mijn Els 60 jaar werd door een Hollander die in de winter ballonvaarten doet vanuit Doi Saket ( chiang Mai), dus in Thailand kan dat. Zie onze ballonvaart op http://www.trottermoggy.com, het was geweldig, kwamen weer terug op de zelfde plaats waar we opgestegen waren bij ons huis. SUPER.

 4. Kees en Els zegt op

  Hier is nog even de link van onze video de ballonvaart boven ons huis, want de link op onze site deed het niet.
  https://www.youtube.com/watch?v=qfvGTJbZNjA

  De ballonvaarder in Doi Saket is: http://www.balloonadventurethailand.com/index/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website