Lezersvraag: Wat is het SMTP-adres van True online?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
13 mei 2015

Beste lezers,

Ik ontvang berichten op mijn Nederlandse mailadressen in Thailand. Wij hebben hier internetaansluiting van True Online. Weet iemand het SMTP-adres wat gebruikt moet worden om mail te kunnen versturen? Het adres SMTP: mxauth.truemail.co.th wat op internet te vinden is, werkt niet!

Met vriendelijke groet,

Henk


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Wat is het SMTP-adres van True online?”

 1. leen zegt op

  Henk OUTGOING MAIL (SMTP)

  TRUE adsl……………mail.truemail.co.th

  TRUEMOVE………. mail.asianet.co.th

  TRUE Ultra……….. mxauth.truemail.co.th – POP3= pop.truemail.co.th

  Probeer deze eens

  succes groet Leen

  • Henk zegt op

   Hallo Leen,
   deze had ik allemaal al geprobeerd. Heb inmiddels contact gehad True Online en het blijkt dat deze alleen werken wanneer je ook een email-contract bij die organisatie hebt.
   Heb inmiddels een proefcontract afgesloten met SMTP2GO en deze werkt inmiddels. Je kunt hier een abonnement afsluiten met verschillende mogelijkheden/aantallen mails.
   In ieder geval bedankt voor de reactie

 2. Jos zegt op

  Als het Nederlandse email is die je ontvangt via een Nederlands email account moet je voor uitgaande mail hetzelfde SMTP adres van die provider en wachtwoord van je account gebruiken, dus invullen in je account bij uitgaande post.

  Het maakt niet uit van wie de internet verbinding is in Thailand, dat kan ook een WIFI verbinding in een restaurant of bar zijn.

  Succes, Jos

 3. theoS zegt op

  support@truecorp.co.th Je krijgt direct antwoord op je vragen en wordt geholpen met je probleem, in het Engels.

 4. Henk zegt op

  Hallo Jos
  dit had ik gedaan en de mailberichten werden ook verzonden, zonder enige vertraging of signalen, maar kwamen niet bij de geadresseerde aan. Ik kan niet vinden hoe dit komt. Dit ga ik uitzoeken wanneer ik weer in Nederland ben.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website