Beste lezers,

Ik verblijf in februari 2015 in Hua Hin. Wie kan mij goeie adressen van restaurants bezorgen en plaatsen waar er live music wordt gespeeld?

Alvast bedankt voor reacties.

Roel

7 reacties op “Lezersvraag: Wie weet goede restaurants en horeca met live music in Hua Hin?”

 1. jurgen zegt op

  Hi

  Als je bij het treinstation oversteek en doorrijd dan zie je na een paar kilometer luk naam pub. Heel veel Thai en weinig farang. Wel heel gezellig als je met Thaise vrienden gaat

 2. Johan zegt op

  Beste Roel,
  Sawasdee over de Hilton is een aanrader. Niettegenstaande toeristisch ,authentieke Thaise keuken. Prijziger dan andere, maar…geweldig. Komen er reeds 14 jaren. Itsara, aan het water is ook super met meestal Thaise gasten.professionele aanpak. Super! Deep fried seabass with salt!
  Wat live music betreft, slechts 1 adres: THE saxofone lounge. Soi 94. Ongelooflijke rock en blues. Een van de gasten heeft gespeeld met de Who en Eric Clapton. Amazing. En…een biertje 59 baht!

  Veel plezier!

 3. Roel zegt op

  Dank voor reacties en tips.

  Groeten,
  Roel

 4. Ron zegt op

  Even verderop in Cha Am vind in februari elk jaar het Crab Pulling Festival plaats. Dit gebeurt op een groot plein direct aan het strand gelegen en hier vind je tientallen eetkraampjes en er is een groot podium met live muziek. De exacte datum heb ik niet kunnen achterhalen maar wij zijn er al meerdere jaren achtereen geweest. Hier is ook een kleinschalig avondmarktje en het is elk jaar weer erg gezellig. Veel plezier!

  • Roel zegt op

   dank voor info,

   Groeten,
   Roel

 5. Marcel zegt op

  Als je tegenover het Hilton hotel het smalle straatje in loopt kom je na zo’n 60 metet op een kruispunt. Daar zit Murpy’s een Ierse pub met goede live muziek.

  • Roel zegt op

   Dank voor de tip,

   Groeten,

   Roel


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website