Beste lezers,

Wij (4 volwassenen) vertrekken voor de 1e keer naar Thailand. Twee weken Phuket en daarna 1 week Krabi.

We weten dat er veel bezienswaardigheden zijn maar……..zijn er ook musea, restaurants, parken, tempels o.i.d. die niet vermeld staan op de diverse sites maar die we zeker moeten bezoeken?

Met vriendelijk groet,

Marion


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Reis naar Phuket en Krabi, wat moeten wij zeker zien?”

 1. Jan zegt op

  hey, in januari 2014 zijn wij in de omgekeerde volgorde van Krabi via Phi-Phi eilanden naar Phuket eiland getrokken. Vanuit Krabi is de “4-eilanden” dagexcursie een aanrader. Ik raad je aan zeker 3 nachten op het toeristische Phi-Phi eiland te overnachten. Je kan daar dagtrips maken met privé longtailboats. Heel mooie resorts aan de kust (via boot te bereiken). Ver weg van de nachtdrukte en het lawaai. Phi-Phi is een must als je naar Thailand gaat. Groeten !

 2. Bert zegt op

  Wij hebben 1001 tips voor u. Mijn Thaise vrouw is in Phuket geboren en heeft in het toerisme gewerkt (voor dat ze naar Nederland verhuisde). Het is maar net, waar uw interesse ligt. Ik zou zeker een dag James Bond Island aanraden, maar daar zijn weer vele mogelijkheden.
  Stuurt u mij een bericht (mailadres bij redactie bekend) en geef aan, waar uw interesse ligt.
  Mogelijk kunnen wij ook iets voor u betekenen voor uw accomodatie op Phuket. Wij verhuren een appartement, zie onze website http://www.vakantiehuisphuketthailand.nl
  Vriendelijke groeten, Kim en Bert van Hees

 3. Rick zegt op

  De Phi Phi eilanden en maya beach zijn bekend en mooi maar ook james bond island en de omgeving daar zijn de moeite waard echter wel erg toeristisch. Bezoek mooie natuur in het grote Khao Sok reservaat, of maak een mooie natuur tocht korter bij Phuket in Khao Lak. In Phuket stad is het meeste qua cultuur te beleven. Verder in Krabi de tiger cave en enkele zeer mooie stranden en rots formaties. eigenlijk is bijna alles hier mooi maar ook zeer toeristisch dat wel. Mooie standen op Phuket zelf zijn Kata beach, Surin beach, mooie kleinere stranden zijn Laem singh beach en Tri trang beach.

 4. peter zegt op

  Hallo,

  In Phuket en krabi is zoveel te doen dat een keuze maken wat je precies gaat doen heel lastig is.
  wij zijn een nederlandse travel agency in Patong, Phuket
  wij organiseren boot/bus en vlieg reizen door heel Thailand alsmede de dag excursies omgeving Krabi en Phuket http://www.tmt-tourandtravel.com voor meer informatie.
  alvast een fijne vakantie in Thailand


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website