Problemen met de covid-19 verzekering van Emirates

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
3 januari 2022

Beste lezers,

Ik heb een vlucht geboekt met Emirates naar Phuket. Volgens Emirates zit daar de verplichte covid-19 verzekering bij. Ik heb echter een probleem bij het invullen van de Phuket Sandbox papieren. En dan met name om die verzekering te downloaden.

Ik heb geprobeerd om Emirates telefonisch te bereiken, maar na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan dit opgegeven. En een e-mail adres van hun kan ik ook nergens vinden.

Misschien kan ik beter toch maar een aparte covid-19 verzekering afsluiten bij bijvoorbeeld AXA?

Groet,

Kees

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

13 reacties op “Problemen met de covid-19 verzekering van Emirates”

 1. Nicole zegt op

  Hallo,

  Ik heb deze verzekering ook via Emirates. Je kunt een mail sturen naar ukecommerce@AIG.com, met hierin alle je persoonlijke gegevens, tickets, betaalbewijs etc en dan krijg je de verzekeringsformulieren toegestuurd.

  Groetjes,

 2. Paul zegt op

  Ik heb de verzekering bij AA- insurance in Thailand afgesloten en geen problemen ondervonden.

 3. hans zegt op

  via AA=insurance is voor mij helaas mislukt.
  Kunnen alleen afsluiten tot 75 jarige leeftijd.
  Hebben wel goede service en adviezen en gaven mij door de volgende site van de Thai overheid waar je wel iets kunt afsluiten https://covid19.tgia.org/
  Heb er zelf door externe omstandigheden nog geen gebruik van kunnen maken

  • john koh chang zegt op

   weet je zeker dat het via AA insurance is mislukt? Ik heb enkele verzekeringen lopen via AA insurance en op de vraag naar een covidverzekering, terzijde ik ben royaal 75 plus, vertelden ze mij dat ik probleemloos en veel goedkoper kon afsluiten via de door jou aangegeven overheidswebsite. Heb ik inmiddels al enkele keren gedaan. Denk dat er een misverstand is geweest

 4. Cornelis zegt op

  Ik weet natuurlijk niet wanneer je het ticket gekocht is, maar als dat op of na 1 december is geweest geldt het verzekeringsaanbod niet meer.

  • Kees zegt op

   Sorry , maar er staat toch heel duidelijk dat de covid19 reisverzekering geldt als je boekt en reist tussen 1 december 2021 en 31 maart 2022. Ik heb geboekt op 29 december. Hiervan zou ik de polis willen hebben zodat ik die kan downloaden.

 5. Marco zegt op

  Er is wel een verzekering mogelijk voor ouderen. Ik weet dat deze ATLAS heet en Amerikaans is. Google eens…. Of zoek nog eens met dhr Benny Wijnings van AA insurance in Thailand. Deze heeft ,een goede vriend die verzekering aan geraden.

 6. Jacobus zegt op

  Gewoon overstappen naar DSW Zorgverzekeraar die geven je een brief in het engels met alle bedragen die je nodig hebt ook voor Covid en ook voor in en out patiënt.

  • Kees zegt op

   Het is helaas al 2022 , dus dat gaat volgens mij niet meer.

  • Rene zegt op

   Dsw geeft verklaring voor 100000 dollar. Vorige week binnen gekregen

  • Erik zegt op

   Jacobus, DSW? Dank voor de tip. Ben ook 75 of +. Ik zal er aan denken aanstaande november als ik weer mag kiezen….. Maar ik zit nu weer een jaar vast aan de bestaande club…..

 7. Eddy zegt op

  Kees, zoals Nicole aangaf kun je de polis na een paar werkdagen per email ontvangen.
  Ik reis binnenkort ook met Emirates, doch vanwege het risico van een verplichte quarantaine in een dure ziekenhuis, heb ik toch voor de zekerheid een AXA verzekering van 18 dagen genomen.

 8. Wil zegt op

  Ik heb mij verzekerd bij http://www.tipinsure.com. Deze stellen geen leeftijdsgrens en is alleen voor binnenkomende reizigers. Ik heb 12.160,– Bath betaald voor een half jaar. Zeer eenvoudig af te sluiten en erg correct.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website