Phuket Sandbox en overstappen in Singapore?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
24 december 2021

Beste lezers,

Ik zou graag via de Phuket Sandbox Thailand willen inreizen. Ik moet hiervoor mijn vlucht omboeken om via Singapore met een vlucht naar Phuket airport te vliegen. Weet iemand of er ook consequenties zijn om in Singapore over te stappen, met betrekking tot Covid?

Alvast bedankt!

Groet,

Jurjen

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...

6 reacties op “Phuket Sandbox en overstappen in Singapore?”

 1. Cees zegt op

  Alleen 48 uur voor vertrek een PCR-Test laten afnemen.
  En via de website van Singapore Airlines een gezondheidsformulier invullen.
  Maar elke dag voor vertrek even in de gaten houden of er geen nieuwe restricties worden opgelegd.

  • Twan Kersten zegt op

   Vanuit Nederland naar Singapore is een ART test voldoende. Mijn kinderen zitten nu in het vliegtuig naar Singapore en deden enkel een ART test. Meer info: https://safetravel.ica.gov.sg/

 2. Luka zegt op

  Bel eens naar Changi airport, die gaan dat weten. In Singapore spreken ze perfect Engels. Of neem contact op met je airline.Je kan ook het reisadvies van buitenlandse zaken lezen betreffende Singapore.

 3. Frans zegt op

  Ik zelf heb een vlucht vanaf Dusseldorf naar Bangkok met Emirates …na een tussenlanding in Dubai , vlieg ik door naar Bangkok met weer een tussenlanding in Phuket .

 4. Yvon zegt op

  Wij zijn vorige week met Singapore Airlines naar Bangkok gevlogen. Bij overstappen kreeg je een gekleurd bandje om en mocht je niet rondlopen op het vliegveld. Je moest achter iemand aanlopen en die bracht je gelijk naar de gate van vertrek. Ontsnappen was niet mogelijk. Eten en drinken kon je uit de automaat halen of bestellen en werd het naar de gate gebracht. En dat zal met overstap naar Phuket wel hetzelfde zijn.

 5. Jurjen zegt op

  Bedankt voor de reacties!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website