Lezersvraag: Kan ik in Pattaya een zuurstofapparaat huren?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
19 mei 2016

Beste lezers,

Ik heb een longziekte en gebruikt ongeveer 8 uur per 24 uur zuurstof. Is het mogelijk in mijn vakantie in Pattaya een zuurstof apparaat te huren voor op mijn hotelkamer?

Vriendelijk groet,

Cor

11 reacties op “Lezersvraag: Kan ik in Pattaya een zuurstofapparaat huren?”

 1. Khun john zegt op

  Ik heb er een te leen.

  • cor Vermeer zegt op

   Hallo Khun john

   Bedankt voor je reactie op mijn oproep,u wilt het apparaat uit lenen,maar wat voor apparaat heb u? en waar kan ik die eventueel ophalen.

   bij voorbaad vriendelijk dank

   cor

   • cor zegt op

    Hallo allemaal

    Heel hartelijk bedankt voor alle reacties op mijn op roep over het zuurstof gebruik in Pattaya
    graag hoor ik nog reactie van Khun john want ik wil graag met u in contact komen

    vriendelijk dank ook aan de redactie van Thailandblog.

    Cor Vermeer

   • cor Vermeer zegt op

    Hallo Khun john

    Mijn Email adres is:[email protected]

    wacht op reactie ,bedankt

    Cor

 2. Hema zegt op

  Mijn vriendin heeft ook een longziekte en gebruikt in de nacht zuurstof, mag ook niet vliegen zonder extra zuurstof, zij gebruikt een mobielzuurstofapparaat, net een heel klein vliegtuigkoffertje, in het hotel gaat het gewoon op electrische tijd, een schitterende oplossing, zij heeft hem via haar zorgverzekering

 3. Frankvh zegt op

  Goedendag Cor, weet niet of je al eerder in Pattaya geweest bent, maar probeer uit binnenstad te blijven als je nu al zuurstof nodig hebt. Ik heb zelf copd en dus ook kort ademig maar dat is het wel. In Pattaya merk ik, in binnenstad, al snel compleet buitenadem ben en even moet rusten. Verder wens ik je natuurlijk veel plezier. En hoop dat John je verder kan helpen.

 4. everhard zegt op

  Dat denk ik toch wel? het Bankok ziekenhuis in Pattaya kan u mogelijk verder helpen,daar zit ook een Nederl;ands sprekende Gids die u mogelijk ook verder kan helpen.

 5. mart zegt op

  Beste Cor,
  Er is misschien wel een soort winkel in Pattaya waar men medische hulpmiddelen verkoopt/ verhuurt?
  In ieder geval ben ik een Nakhon Phanom in een winkel geweest waar men zelfs rolstoelen verkocht/ verhuurt?, dat weet ik niet zeker. Daar was ik voor een verstuivingsapparaat voor het geneesmiddel ??(tubetjes) tegen copd = ook een longziekte. Misschien via een ziekenhuis op te vragen ?
  Wens je in ieder geval succes.
  Groet Mart

 6. peter zegt op

  Als je zo vaak zuurstof nodig hebt is het misschien beter om een apparaat aan te schaffen
  Ze worden verkocht in een drogisterij op het plein achter Num Chai aan de Sukhumvit Rd. , tegenover een supermarkt volgens mij Big C Kosten ongeveer 20.000 baht.
  Success.

 7. Andre zegt op

  Er is een speciaal zaak in Pattaya Noord
  Iedere taxi chauffeur weet dat wel te vinden

 8. kick zegt op

  Goede dag
  U kan hier bij u zuurstof leverancier op geven waar u in Thailand verblijft ,Zij zorgen er voor dat er een zuurstof cosentrater in u hotel of apartment afgeleverd word nog voor u aankomt .Wij zijn enkelen keren 2 maanden in Huahin geweest in een vila bij aankomst stond het apperaat al klaar werd vanuit changmay gebracht en gehaald .Het voordeel is dat je gelijk het juiste apperaat heb en slangen PS.infomeer ook bij u u leverancier voor een mobiele concentrater de evergo inogen bij voorbeeld dan heb je altijd een backup bij stroom storring . Fijne Vakantie, en het is goed tedoen om met zuurstof te reisen check ook de vliegmaatschappij hoe te handelen als je met zuurstof vlieg groetjes Kick


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website