Lezersvraag: Waar in Pattaya kan ik een bankkluisje huren?

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
22 augustus 2013

Beste lezers,

Kan iemand mij laten weten bij welke banken (filialen) ik in Pattaya terecht zou kunnen om een bankkluis(je) te huren, welke de voorwaarden zijn en aan welke prijs?

Mijn beste dank aan allen.

Denis


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Waar in Pattaya kan ik een bankkluisje huren?”

 1. Jan August zegt op

  Ik krijg steevast als antwoord in de Kasikorn, Klang, Pattaya dat alle kluizen verhuurd zijn….

  • Davis zegt op

   Inderdaad, heb een goede kennis, die heeft zich de hele dag bezig gehouden een huurkluis te vinden in een reguliere bank.
   Heb die uiteindelijk bij mijn bank op mijn naam een kluis laten gebruiken. Er wordt op de bank mondeling bevestigd dat niet-klanten van de bank (lees solvabele rekeninghouders) een kluis wordt geweigerd. Uit veiligheidsoverwegingen, bv opslag van en handel in verdovende middelen, andere reden als je er 1 toegeeft doen we binnenkort niet anders en daar is de bank niet op voorzien, is noch haar doel. Kluizen verhuren is een geste naar de klant toe, de meeste worden dan ook gebruikt om juwelen en documenten op te slaan…
   Alternatief PO Box huren en daar je gerief in een envelop aan jezelf geadresseerd stockeren. Dit is van horen zeggen, gelukkig moet het niet voor mezelf overwegen.

 2. Pim zegt op

  Staal-in.Co.,LTD hebben altijd plaats voor je, Poet -in is hun slagzin .
  Iedere taxichauffeur in Pattaya en Phuket weet wel waar een filiaal is .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website