Naar Koh Samui met KLM?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , , ,
4 april 2022

Beste lezers,

Ik vlieg op 23 april naar Samui over Bangkok met KLM. Dit is geboekt als 1 boeking. Klopt het dat ik deze trip gewoon kan maken en dan vanaf Samui het Test & Go programma in kan via mijn hotel? Of moet ik verplicht 1 nacht in Bangkok blijven en vanuit daar door?

Probeer overal informatie te vinden, maar het is vrij onduidelijk. Dank alvast voor de hulp.

Groet,

Matthijs

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

11 reacties op “Naar Koh Samui met KLM?”

 1. Dit zijn de voorwaarden: travelling to Koh Samui, travellers are allowed to connect their flights at BKK (Suvarnabhumi Airport) to USM (Samui Airport) BUT the flight must be one of the designated flights which are PG5125 / PG5135 and PG5171 / PG5173 operated by Bangkok Airways.

 2. willem zegt op

  Zoals hierboven beschreven kan het maar moet je bij de Boeking met KLM de totale vlucht boeken inclusief de vluchten van Bangkok Airways. Ik geloof dat dit als codeshare partners mogelijk is.

  Bel KLM en vraag naar de totale route in 1 boeking. Dit is absoluut een voorwaarde.

 3. gust zegt op

  Wij vlogen in november met KLM naar Samui via BKK. In Bangkok staan stewards klaar met een bordje ‘SAMUI’ om je te leiden naar de gesealde vlucht naar Samui. Dat is alles zeer goed georganiseerd. In Samui wordt er eerst een PCR- test afgenomen en dan word je met een taxi naar je SHA+-hotel gebracht. Maak je nergens druk om. Het is heel goed geregeld.

 4. Jan zegt op

  Ja je moet alles op 1 ticket hebben met de aangegeven vluchtnummers hier boven aangegeven. Ik heb in BKK 1 nacht Test & Go gedaan ( Bangkok Elegant hotel dicht bij het vliegveld). Was goedkoper dan op Samui. Alles prima geregeld. Volgende ochtend uitslag en nog dezelfde dag een ticket naar Samui geboekt en gevlogen. Is heel goed te doen.

 5. Claire zegt op

  Ik krijg helemaal stress van deze berichten.. :-). Ik heb voor ons gezin van 6 personen aparte tickets geboekt (heen met KLM op 23 april) en dan 6 losse tickets door naar Koh Samui. Als ik het goed lees, kunnen wij dus niet zomaar doorvliegen naar Koh Samui? Iemand enig idee hoe dit zit en wat ik nu het beste kan doen? Super bedankt!!

  • Claire zegt op

   We zitten wel in een SHA plus hotel op Koh Samui, dus dat is allemaal geregeld.

  • Wel als je niet met de genoemde vluchten vliegt en het niet als 1 vlucht hebt geboekt, dan moet je waarschijnlijk een nacht in een hotel in Bangkok blijven. Daar wordt je getest. Mocht iemand positief testen dan kan hij/zij niet mee naar Samui en moeten jullie 5 dagen in Bangkok blijven.

 6. Claire zegt op

  Hi Peter, ik begrijp je bericht niet helemaal. Bedoel je dat wij met de losse tickets niet door mogen vliegen? Is er een site waar ik dit kan vinden? Voordat ik de KLM bel om 6 nieuwe tickets te regelen… Dankjewel voor je hulp

  • Je kan de voorwaarden toch lezen? Je moet hieraan voldoen: travelling to Koh Samui, travellers are allowed to connect their flights at BKK (Suvarnabhumi Airport) to USM (Samui Airport) BUT the flight must be one of the designated flights which are PG5125 / PG5135 and PG5171 / PG5173 operated by Bangkok Airways.

   Bron: website Thaise ambassade in Den Haag

  • Martini zegt op

   Wat anderen ook zeiden met losse tickets mag je niet door. Je zult dus 1 nacht sha+ test en go in bangkok moeten boeken. En dan je vlucht naar Koh samui omboeken naar 1 dag later. Beter nu al want anders is het straks alleen maar meer gedoe en stress. De regels zijn helder en losse vlucht naar Koh Samui mag niet aansluitend op je internationale vlucht, je moet namelijk je bagage ophalen in BKK en bent niet in de gesealde route.

 7. Claire zegt op

  Ik begreep je even niet en ik kan zeker de voorwaarden lezen. Echter, wilde ik het even dubbel checken. Veel dank voor je hulp en een fijne dag!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website