Beste lezers,

Ik ben op zoek naar de naam van een bestemming op Koh Yao Noi in 1991. Toen zat het resort met enkele bungalows en een eigen restaurantje in het programma van een NBBS toer (bouwsteen) langs zuidelijke eilanden. Aanleiding: mijn man en ik hebben elkaar daar leren kennen en zijn in 2019, 25 jaar getrouwd: willen graag terug met onze kinderen. Wij hebben daarna alle werelddelen meermalen bereisd als gezin, maar willen voor 2019 speciaal uitpakken.

Helaas kunnen wij niets meer achterhalen in oude papieren, foto’s, ook navraag bij NBBS (nieuwe eigenaar) leverde niets op. En veel resorts op bijvoorbeeld Booking.com of Tripadvisor lijken te passen qua beeld, maar echt geen idee meer. Wie kan ons helpen?

Groetjes,

Marijke


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Op zoek naar naam van een accommodatie op Koh Yao Noi in 1991?”

 1. Tommy zegt op

  Als je op tripadvisor kijkt https://www.tripadvisor.nl/Hotels-g661285-Ko_Yao_Noi_Phang_Nga_Province-Hotels.html zie je dat het aantal hotels op Koh Yao Noi beperkt is. Wel veel B&B’s maar zo’n 10 hotels. Ik zou ze ff googlen en mailtje sturen met de vraag of zij 25 jaar geleden met NBBS werkten. Ook als je die nog hebt foto meesturen kan nuttig zijn of zet foto(‘s) van het hotel op deze site. Succes!

 2. Antoinette zegt op

  Wij zijn in die tijd met NBBS bouwstenen op het eiland Koh Racha geweest.
  De omschrijving lijkt wel.
  Maar als je het zeker wilt weten, neem dan contact op met Greenwood travel.
  In Bangkok. Daar werkt Ernst Otto Smit nog steeds.
  En die heeft in die tijd bij de NBBS gewerkt.
  Succes.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website