Beste lezers,

Bestaat er een maandkaart voor het openbaar vervoer in Bangkok? En zo ja waar kan ik die dan kopen?

Groetjes,

Corrie


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Lezersvraag: Is er maandkaart voor het openbaar vervoer in Bangkok?”

 1. zo'n beetje zegt op

  ALS je de weg kent, ALS je Thai op de bussen kan lezen, ALS de beschikbare routes-lijnen jou van nut zijn,ja, dan zijn er zelfs 2 soorten maandkaarten/hoewel het even duur is ze in 4 weken op te delen.
  ENKEL voor de STADSbus van de BMTA, de zgn. govmtbus-dus NIET de particuliere ´´rot ruam´´ zijn er 7 dagen kaarten voor 100 bt voor enkel de nonAC rode bus en 200 bt voor die en de oranje ACbus/ voor een hele maand/enkel steeds van 1 tot 30, 4 maal zoveel. Verder moet je er dan ook nog achter komen waar je ze kan kopen. Overigens is nog steeds een groot deel van die rode bussen sowieso gratis voor iedereen, hoewel men dat wil terugdraaien.
  Voor de BTS moet je eerst een Rabbitcard kopen, soort chipcard, en dan kan je aan wat lagere prijs er een aantal reizen op laden, dat is goedkoper als je echt student of echte Thaise 60plusser bent, er zijn dus geen onbeperkt reizen maandkaarten, die zijn er enkel voor 1 dag.
  Of dat nou allemaal de moeite waard is- dat mag je helemaal zelf uitknobbelen. taxi/meter kost in doorsnee in BKK minder als een kaartje op de bus in NL.

  • Sunset Hill Resort zegt op

   Voor de MRT zijn er wel voordelige maandkaarten met onbeperkt reizen beschikbaar. Zie hieronder de link met info.
   Voor 50 THB per dag kom je nergens met een taximeter natuurlijk.

   http://www.bangkokmetro.co.th/ticket.aspx?Lang=En&Menu=67


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website