Lezersvraag: Luk Thep pop

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
29 januari 2016

Beste lezers,

De kranten staan er vol van en zelfs in de Nederlandse pers werd er aandacht aan besteed. Ik heb het natuurlijk over de luk thep of child angel pop. Persoonlijk heb ik ze nog niet gezien, maar als ik sommige berichten moet geloven heeft bijna iedereen er wel een.

Ik ben een nuchter persoon en hecht er ook geen enkele waarden aan. Erger nog, ik twijfel aan de geestelijke vermogens van degene (volwassene) die zo’n pop hebben.

Hoe zouden jullie omgaan met iemand die naast je zit in het vliegtuig met zo’n pop, of de laatste plaatsen in een restaurant of andere openbare ruimten bezet houden met een aantal poppen?
Gaan jullie er met een bocht omheen of vragen jullie om de poppen te verwijderen zodat jullie ook kunnen zitten?

Groeten,

Ruud

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Luk Thep pop”

 1. Eric zegt op

  In Thaïland geloof men in geesten, spoken, waarzeggers enz…We zullen dit er maar bij nemen. En als die dame een zetel betaald heeft voor haar pop in het vliegtuig. Liever naast een pop dan naast een dikke prater. Ergens anders vliegt ie eraf, bij mij.

 2. dirk zegt op

  De hype rond deze poppen lijkt me fel opgeblazen.
  Ik heb nog niemand ontmoet die er al ooit een gezien heeft.

 3. Rens zegt op

  Ik hoop dat er twee naast me gaan zitten, kan ik eens breeduit gaan hangen en het is lekker rustig.

 4. theoS zegt op

  Heb het aan mijn Thaise vrouw gevraagd en die zegt dat mensen met zo’n pop geestelijk gestoord zijn oftewel crazy. Zij heeft ze zien lopen op de Talad met zo’n pop in de armen en sommigen geven zelfs borst voeding aan zo’n pop. Zij heeft gezien dat in een restaurant zo’n pop een eigen stoel krijgt en er eten en drinken voor besteld wordt. Hoe gek kun je wel worden dan?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website