Beste lezers,

Ik wil graag wat advies en informatie over de mogelijkheid van liposuctie van buikvet in Bangkok of Pattaya. Bijvoorbeeld hoe is de kwaliteit en welke klinieken zijn aan te bevelen?

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,

Charles


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Waar kan ik goed terecht voor liposuctie van buikvet in Bangkok of Pattaya?”

 1. Johan zegt op

  Hier schrik ik van. De reden is dat een vriendin van mij dit ook heeft laten doen. Ondanks al mijn waarschuwingen liet ze zich behandelen in een bekende kliniek in Duitsland. Om het verhaal kort te houden: ze raakten haar darmen, ze ging van het en naar het andere ziekenhuis en leefde helaas niet lang.
  Als ik u ongevraagd mag adviseren: ga wandelen, fietsen, zwemmen en laat u vooral niet aan zoiets opereren.
  Iets aan het lichaam laten veranderen , moet je naar mijn idee doen als het noodzaak is.

  mvg.

  • Kees 2 zegt op

   Dan heeft die vriendin vet aan de binnenkant van de buikwand weg laten halen, tussen de organen…
   Onderhuidsvet weghalen daarentegen is ongevaarlijk.
   http://www.ingevanhaselen.nl/afvallen/pak-even-de-centimeter/

 2. NicoB zegt op

  Beste Charels, als je dat nog niet deed, wellicht is het wijs om eerst langs een andere weg van dat buikvet af te komen, de ingreep die je beoogt is nogal wat en zal waarschijnlijk herhaald moeten worden als je je levensstijl niet aanpast, probeer deze vicieuze cirkel te doorbreken, sporten, bewegen, voeding, etc., indien niet gewent rustigjes starten,
  Als je niet anders kunt of wilt, dat raad ik je aan een goed uitgerust ziekenhuis te selecteren op basis van hun kwaliteiten op dit gebied, kan je er geen specifiek aanraden, maar er zullen er in Bangkok zeker zijn, doe research op internet.
  Sukses.
  NicoB

 3. Cor Verkerk zegt op

  Ben hier ook in geinteresseerd, dus zie de commentaren met belangstelling tegemoet.
  Nog beter zou zijn met een prijsindicatie.

  Met vriendelijke groet

  Cor Verkerk

 4. rori zegt op

  Maak een afspraak op het Universitair Ziekenhuis Antwerpen op de afdeling Abdominale Kinder en Reconstructieve heelkune. Telefoon: +32-3 8213330

  Laat hier het gehele onderzoek doen van waarom heb ik veel huidvet en zijn er fysiologische oorzaken.

  Ik heb vanaf 2008 rondgelopen met overgewicht (obesitas). In Nederland is er een puinhoop van gemaakt in het no 1 ziekenhuis in Eindhoven en omstreken.
  Ben half mei voor het eerste onderzoek in Antwerpen begonnen. Eindconclusie in het UZA was met spoed opereren anders haalt U misschien de kerst niet.

  Heb een gastryc bypass operatie ondergaan begin Juli en ben nu midden November 40 kilo kwijt.

  Dit is een veel natuurlijker weg en buikvet kun je niet wegzuigen. Onderhuidsvet wel. Echter we hebben dat niet voor niets dus om zo maar eraan te gaanzitten knoeien kan een heel verkeerd effect hebben.

  Oh ja een ZEER goede arts alhowel hij zijn naam niet meeheeft is Dr. Anthony Beunis.
  Het UZA heeft contracten met de meeste verzekeringsmatschappijen in Nederland. Oh ja niet schrikken van het aantal nederlanders op de polie en het aantal autos met nederlandse kentekens op de parkeerplaats. Ik ben zelf mensen tegen gekomen tot aan Heerde.

 5. fernand zegt op

  Alles hangt af van je leeftijd,hoe lang dat vet daar al zit enz…..,maar je kunt er +/_ 80% kwijt raken door je levenstijl aan te passen.Begin met fitness en cardio,30 min s morgens,30 min s avonds voor 2-3 weken,ga dan naar 60 min voor 2-3 weken,en dan naar 90 min tot je dan merkkt dat e r niks meer afgaat of tot dat je tevreden bent.
  Lijkt wat zwaar ,is ook zo,maar als je dit volhoud kom je er gegarandeerd,echter je maaltijden moet je ook drastisch aanpassen en dat is ook niet makkelijk in het begin.Hou het op3 @4 kleine maaltijden per dag,s morgens 50-80 gr havermout met magere melk en een stuk fruit,tegen d e middag stuk gegrilde kip of biefstuk of vis met wat groente,s avonds ook en tussenin als je honger hebt misschien een proteineshake,maar na je avondmaaltijd niks meer!!!

  GEEN,suikers,verzadigde vetten en natuurlijk d e lekkere desserts ,ijs,snoep enz weg laten.
  Eens je doel bereikt kun je dit mat mate eten en hoef je slecht 3-5 keer per week naar d e gym of gewoon 3-4 kee r per week wat gaan fietsen,kom je weer aan wat meer cardio en op je voeding letten.Voeding is de oorzaak dat je dik geworden bent en zal ook de oorzaak zijn mocht je weer bij komen.

  DISIPLINE en Succes

 6. Harry zegt op

  Buikvet laten weghalen ? Waar: tussen huid en buikvlies? die 1-2 cm ?
  In de buik zelf, rondom de organen ? Pas als ik overleden ben, en ze mijn organen als goede 2e hands in gaan zetten, maar geen seconde eerder.
  Mijn huisarts raadt me de Bariatrisceh Centrum ZW-NL in Bergen o Zoom (maagverkleining als uiterste redmiddel) aan als beste tussen twee zeer-slechten, want te dik op latere leeftijd is nog slechter. Een kennis heeft daar ook goede ervaringen mee.

  Echter, verre-en-verre weg het beste: meer bewegen = meer vet verbranden en GEEN alcohol ( bier, wijn enz.)
  Helaas.

  • rori zegt op

   Zou voor een maagverkleining of zoals het echt heet gastryc bypass naar Antwerpen gaan. zoals ik eerder heb gemeld.
   Heb van een klachtenmanager van een nederlands ziekenhuis dit ook als boodschap meegekregen.
   In belgie is men medisch gezien technisch veel beter onderlegd en worde er ook op een technocratische wijze naar de patient gekeken en niet via allerlei hogeschool afgestudeerde wijsneuzen.

   De achtergrond is dat veel van de zgn bariatrische centra zijn opgezet vanuit “oud” artsen van het UZA.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website