Beste lezers,

Er zijn nogal wat eisen waaraan voldaan moet worden om naar Thailand te kunnen reizen. Een daarvan is een ziektekostenverzekering van 100.000 USD$ met covid dekking. Vraag mij af, is daar een verzekering voor nodig bij een Thaise verzekeraar of mag dat ook een polis zijn van een verzekeraar uit het woonland of van elders?

Iemand die de verblijfsperiode van een O-A Visa op basis van Retirement wil verlengen moet nu een ziektekostenverzekering hebben bij een Thaise verzekeraar met dekking van 400.000 THB In-Patient en 40.000 THB Out-Patient, dat komt dan bovenop de 100.000 USD$ polis.

Er lijkt nog e.e.a. aan te komen waarbij er een verzekering afgesloten zou kunnen worden, naar gelang de periode van gewenst verblijf + afhankelijk vanuit welk land je komt en wat daar het Corona risico is dan met een premie daarop afgestemd. Dat risico kan steeds veranderen, dat lijkt me erg instabiel.

Groet,

Sjaakie

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersvraag: Welke ziektekostenverzekering nu nodig bij reizen naar Thailand?”

  1. Geert zegt op

    https://www.ttrweekly.com/site/2020/09/thailand-all-visitors-will-need-insurance/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website