Beste lezers,

Een vraagje voor de mensen die in de buurt van Udon Thani verblijven. Ik ben op zoek naar een Exchange wissel kantoor voor Braziliaanse rial.

Raar maar waar, ik ben in voor zover ik weet in alle banken geweest voor info en nergens word Braziliaans geld aangenomen, alle banken gedaan in Central shopping center. Weet er iemand of er in de stad een plaats is waar ze dat zouden willen omwisselen? In Pattaya weet ik een kantoortje zijn waar ze bijna alle currency aannemen maar dat is te ver van hier. Waarschijnlijk is er ook zoiets in Udon Thani?

Alvast bedankt en laat ons hopen dat ik het kan wisselen hier. Misschien goed om te weten, het gaat om ongeveer 2.600 Braziliaanse rial, ongeveer 35.000 bath.

Met vriendelijk groet,

Peter

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersvraag: Waar in Udon Thani kan ik Braziliaanse rial inwisselen?”

  1. henry zegt op

    De BOT heeft geen wissslkoersnotering voor de Braziliaanse Real, dus zal je bij de banken niet terechtkunnen, misschien bij Super Rich in Bkk. Maar ik vrees dat uw Real biljetten in Thailand niet in te wissselen zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website