Lezersvraag: Waar kan ik antibiotica pillen doneren?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
27 mei 2020

Beste lezers,

Ik heb een flinke hoeveelheid antibiotica pillen over en kan ze niet retour geven in het ziekenhuis. Is er een organisatie waar ik dit kan doneren in Bangkok? Heeft een waarde van rond de 10.000 baht en vind het zonde om weg te gooien. Gaat om Cravit 750.

Groet,

Melvin

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Waar kan ik antibiotica pillen doneren?”

 1. Erik zegt op

  Mooi initiatief van je, Melvin, maar zou jij pillen willen slikken die bij iemand anders in handen zijn geweest dan de erkende (ziekenhuis)apotheek? Je kunt ze niet voor niets niet teruggeven aan de apotheek; behalve dan voor vernietiging.

  Ook ‘weggooien’ zoals jij schrijft dient uiterst omzichtig te gebeuren; je kunt je voorstellen wat er gebeurt als iemand ze aanziet voor snoepjes…..

  • Melvin zegt op

   Dag erik, als het niet dicht in de verpakking zouden zitten zou ik het niet doneren. En dan nog wat, genoeg arme mensen hier die het niet kunnen betalen maar wel nodig hebben. Heb zelf botontsteking gehad en zou mijn been kwijt zijn geweest als ik deze antibiotica niet zou hebben gehad dus je antwoord is nee het zou mij geen zak uitmaken als de pillen van iemand anders zijn geweest, wel in dichte verpakking uiteraard, en hiermee van een flinke ontsteking afkomen

 2. Realist zegt op

  Beste Melvin,
  Ik zou graag deze tabletten willen hebben.
  Ik krijg regelmatig dit medicijn maar dan via een infuus.
  Stuur een mail om in contact te komen.
  veerman.riny@gmail.com
  Ik hoop wat van je te horen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website