Lezersvraag: TV kijken in Thailand met de Ziggo App

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
12 november 2019

Beste lezers,

Zou graag zo nu en dan via de Ziggo app een tv programma willen kijken op mijn tablet in Thailand. Hoe is dat mogelijk? Moet ik dan eerst een VPN app installeren zodat Ziggo niet ‘kan zien’ dat ik in Thailand zit of kan dat niet?

Groet,

Rob

No votes yet.
Please wait...

16 reacties op “Lezersvraag: TV kijken in Thailand met de Ziggo App”

 1. Ferdinand zegt op

  Ik had vorig jaar ook een VPN verbinding met NL en de Ziggo App ziet dat en weigerde de verbinding te maken, dus kon ik geen F1 via Ziggo kijken. Nu kom ik uit Zeeland en heb ook de Delta App op mijn Ipad en Laptop.. Daarmee is mijn Ziggo abonnement gekoppeld en deze Delta App werkt wel via de VPN verbinding. Dit jaar kan ik dan wel de Nederlandse tv volgen.. Ook de Ziggo kanalen voor Sport.

  • Rob zegt op

   Hallo Ferdinand,

   Dat geldt dus voor de Delta app en niet voor de Ziggo app. Woon namelijk in Noord Holland en daar heb je Ziggo en geen delta.

 2. Hans zegt op

  ik ben al te lang werland om te weten wat de ziggo app is, maar wel kan ik zeggen dat nederland vooroploopt op het gebied van geo-blocking.

  nederlandse zenders zijn bij gevolg hier in Thailand alleen te zien middels streaming via bvb android tv box of, als je in nederland een ziggo abonnement hebt, met behulp van een VPN

  ik raad hierbij wel aan een deftige VPN te gebruiken als ExpressVPN of NordVPN. de gratis VPN’s zijn wel gratis maar maken hun geld door verkoop van informatie over jouw internet gebruik. weinig discreet dus.

 3. trippledutch zegt op

  Inderdaad moet je eerst een VPN programma starten. Het programma geeft je een Nederlands IP adres. Zelf gebruik ik al een aantal jaren Express VPN welke je op 5 apparaten (computer, android, iphone, ipad, enz.) mag installeren en gelijktijdig mag gebruiken. Onderstaande referral geeft je een maand om het uit te proberen.

  https://www.expressrefer.com/refer-friend?referrer_id=12611122&utm_campaign=referrals&utm_medium=copy_link&utm_source=referral_dashboard

 4. Jan zegt op

  Ja hoor, gaat heel goed, ik gebruik ExpressVPN.

 5. Ger zegt op

  Hoi Rob,

  Ja dat klopt. Ik heb debetaalde VPN app nordvn
  Werkt prima

  Gr

  Ger

  • Rob zegt op

   Hallo Ger,

   Dus als ik de vpn app nordvn gebruik , installeer en natuurlijk betaal dan kan ik de Ziggo app in Thailand gebruiken?

 6. eduard zegt op

  Indd. Ziggo werkt alleen in europa. Wat is het probleem om even een VPN te installeren? Alles werkt hetzelfde, verandert niks. Ik heb PROTON vpn, werkt perfect met Ziggo en gratis

  • JCB zegt op

   PROTON werkt prima. Je moet wel eem Ziggo abonnement hebben (of inlog van iemand die in Nederland een abo heeft)

 7. Kemosabe zegt op

  Hallo Rob,

  Zelf heb ik een VPN geïnstalleerd, Cyberghost, werkt prima. Kosten zijn slecht een paar euro per jaar. Alleen ervoor zorgen dat je inlogt bij een server die in Nederland staat. Als dichtsbijzijnde server geeft hij “Bangkok” aan en als je daarop inlogt krijg je alsnog de fourmelding dat de programma’s “ons demand” buiten Europa niet te zien zijn. Log je in via “Amsterdam” heb je dat probleem niet. Ziggo sport voor F1 prima te volgen, ook de “on demand” films en series van HBO prima te ontangen.

  Succes,
  Kemosabe

 8. Rob zegt op

  Dus Ger, een proton vpn of nordvpn installeren op de tablet en dan werkt het?

  • Mai Roe zegt op

   Beste Rob, je vraagt tot meer dan driemaal toe om hetzelfde: het antwoord is JA! Schaf een VPN aan. Dat kan online. Neem geen gratis versie want te zwak. Een betaalde VPN kost enkele euro’s per maand. Download en installeer die VPN. Geef de gevraagde gegevens, en kies een Nederlandse locatie, b.v. Amsterdam. Open tot slot jouw Ziggo app en kijk jouw favoriete TV.

 9. wim zegt op

  Heb je inderdaad een vpn voor nodig. Voor 600 baht per naamd https://nl.eurotv.asia/ nemen is een betere optie. Altijd goed beeld.

 10. Frans Pattaya zegt op

  Kortom, een vpn app is noodzakelijk.
  Maar vergeet ook niet om lokatie uit te zetten in de settings. Ook daar wordt in de Ziggo app op gecontroleerd.

 11. Laurent zegt op

  Ik gebruik ook NordVPN, zowel de Ziggo als KPN-app werken perfect in Thailand

 12. Ger zegt op

  Proton VPN , de gratis versie heeft 2 servers die gratis zijn, waarvan 1 in Nederland. De snelheid is goed genoeg voor een goede verbinding met de ziggo go app.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website