Beste lezers,

Ik vraag me af of er ook lezers zijn die laatste weken te maken hebben met een traag internet via hun smartphone (Android of Apple) met de sites in Nederland of andere Europese landen?

Het gaat dus niet om de normale internet, maar speciaal om apps zoals apps van banken en apps van de nieuwssites, zoals AD en/of andere.

Bij mij is bijvoorbeeld de ABN-AMRO app heel erg traag. Opnieuw installeren geeft geen verbetering. Het duurt ongeveer 3 minuten voor ik binnen ben.

Groet,

Jan

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Trage apps via smartphone vanuit Thailand bij bezoek websites Nederland”

 1. Wil zegt op

  Ik heb wifi in huis van true en internet op mijn mobiel. Ik heb ook de, Abnamro app. Ik heb geen enkel probleem.

 2. theobkk zegt op

  Ook ik heb dit probleem. Ik heb internet en wifi van True. Op mijn smartphone is het een ramp en niet alleen de Europese sites, ook Thaivisa duurt een eeuw voor het volgende artikel is geladen.Ook op Google duurt het switchen van sites vrij lang. Echter op mijn laptop met LAN verbinding is er geen enkel probleem. Het ligt dus aan het wifi signaal.
  Jan, ik weet niet waar je woont, maar ik heb dit in Bangkhen.

 3. Jacques zegt op

  Ik heb ING bank en SNS bank app’s en geen problemen in Thailand met wifi van TOT en gebruik van android gsm. NOS en NPO app’s binnen drie seconden bruikbaar.

 4. Hans zegt op

  Wij hebben sinds deze week een opstart probleem met messenger aan de thaise kant. Het audio gedeelte is nog ouderwets snel aanwezig maar het video gedeelte duurt een paar minuten voor contact. Vrij nieuwe tablet dus dat kan het niet zijn.

 5. Fred zegt op

  Gewoon alle eerder bezochte sites deleten. Van tijd tot tijd heb ik precies het zelfde en dan blijkt dat 50 site nog actief zijn op de achtergrond.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website