Beste lezers,

Ja, eindelijk gevaccineerd! En nu? Vandaag mijn Pfizer vaccinatie gehad. Aangezien ik in de afgelopen 6 maanden CORONA heb gehad, dus maar 1 injectie. En dan nu naar Thailand? Dus nu komen er nog wat vragen op.

Ik weet wat men op Phuket wil vanaf 1 juli en dat is nog niet echt een optie voor ons. Maar, wordt door Thailand de ene injectie gezien als voldoende ingeënt? Kan op verzoek nogmaals een vaccinatie injectie krijgen al ik hier in Nederland om vraag maar is dit nodig?

We willen wel z.s.m naar Thailand en willen het dus laten afhangen van 1 of 2 benodigde injecties.

Groet,

Marco

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

2 reacties op “Lezersvraag: Slechts 1 keer gevaccineerd en naar Thailand?”

  1. Branco zegt op

    Volgens de berichtgevingen in Thailand volstaat een dosis niet voor de thaise overheid (uitgezonderd het Jansen vaccin). Ze stellen dat er alleen sprake is van volledige vaccinatie bij de door de WHO goedgekeurde vaccins en de voorgeschreven dosis van 2 voor Pfizer. Je zal dus een 2e dosis moeten krijgen. Of dat mogelijk is zal je in Nederland bij de GGD of huusarts noeten navragen.

  2. Johanna zegt op

    In Nederland hoef je maar 1x gevaccineerd als je corona hebt gehad. Maar als je wilt , maf je de 2e prik ook.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website