Lezersvraag: Onderzoek en boek over geschiedenis Naga’s

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
12 december 2019

Beste lezers,

Hopelijk kunnen jullie mij een beetje op weg helpen met het volgende? Voor mijn onderzoek en toekomstig boek over de geschiedenis en kennis van de Naga’s ben ik op zoek naar mensen die mij hier meer over kunnen vertellen, en eventueel wat vragen kunnen beantwoorden.
www.thailandblog.nl/cultuur/thaise-mythologische-slangen-nagas/

Leven deze oude mythologische verhalen nog onder de mensen? Leeft het ook nog onder jongeren? De Naga’s op aarde zouden in de buurt van water verblijven? Moet dit dan in de buurt van een Aziatische rivier of kan het ook waterrijk Nederland zijn? Is er in de oude verhalen opgetekend waaraan de Naga’s te herkennen is, wat zijn deze? Hoe wordt er gedacht op de terugkeer van de Naga’s die kennis en waarheid komen brengen?

Is het zoals omschreven als in het boek “The return of the serpents of wisdom” van M.A.Pinkham? Waarin voorspeld wordt dat de (meerdere) Naga’s begin deze eeuw op aarde zijn gekomen om de waarheid te verkondigen.

Ik hoop dat U mij kunt helpen in contact te komen met mensen die hier iets over kunnen vertellen. Of mij kunt adviseren waar ik het beste een oproep kan plaatsen of dergelijk?

Groet,

Alex

2 reacties op “Lezersvraag: Onderzoek en boek over geschiedenis Naga’s”

 1. Chander zegt op

  Hallo Alex,

  Ik hoop dat je hieraan wat hebt.

  https://www.britannica.com/topic/naga-Hindu-mythology

 2. Alex zegt op

  Hallo Chander, dankjewel voor je bericht, ik weet al best veel over de Naga na jaren lang onderzoek. Ik hoop hier mensen te treffen die mij uit eigen beleving kunnen vertellen hoezeer deze mythologische verhalen nog leven. Ik ben vooral benieuwd of het ook nog onder jongeren leeft en wat zij over deze verhalen denken, of dat deze verhalen zijn afgezwakt?

  Groet Alex


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website