Lezersvraag: Holistische tandarts gezocht.

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
27 mei 2018

Beste lezers,

Weet iemand waar een Holistische tandarts praktijk houd? Liefst omgeving Pattaya, mag ook elders in Thailand zijn.

Alvast dank voor uw reactie.

Groet,

NicoB

5 reacties op “Lezersvraag: Holistische tandarts gezocht.”

 1. Dirk zegt op

  Sorry Nico, maar ik denk niet dat het woord Holistisch in het Thaise woordenboek voorkomt. Net zomin als Adhd, podoneut. ergopeut, holloneut, die onze gezondheidszorg in de lage landen zo duur maken….

 2. Chander zegt op

  Bedoel je dit?
  https://g.co/kgs/FQ9yM9

  • NicoB zegt op

   Bedankt Chander, via de link die je gaf kwam ik uiteindelijk na doorvragen via chat op deze site terecht van een holistische dental clinic terecht.
   http://www.drsunildental.com/holistic-dentistry.php
   Groet,
   NicoB

 3. Al zegt op

  Hi Nico

  Ik denk dat je met holistisch bedoeld tandheelkundige behandelingen als integraal onderdeel van algehele gezondheidsbehandelingen. Zo is bijvoorbeeld het reinigen en de gezondheid van je tandvlees essentieel om te voorkomen dat bacterieen in je bloed komen en voor problemen elders in het lichaam voorkomen. Ook kunnen kankers via het tandvlees in je lichaam een probleem vormen. Er is een tandarts die zowel in Thailand (Phuket) and in Nederland (Wassenaar) werkt een holistische filosofie over de tandheelkunde heeft. Haar naam: Dr Suthip Leela. Zie voor haar contact gegevens op: http://www.happytoothwassenaar.nl

  Groet, Al

 4. NicoB zegt op

  Hai Al, dat klopt, dat is de werkwijze van een holistische tandarts, ik schreef een email aan deze clinic en heb gevraagd om meer info mbt. tot mogelijke behandelingen in Phuket, op de site kon ik daar nog niets van vinden.
  Dank voor je reactie.
  NicoB


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website