Lezersvraag: Ervaring met testosteron om het libido te verhogen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
27 september 2017

Beste lezers,

Ik heb gehoord en eens reclame gezien in Pattaya, over testosteron om het libido te verhogen. Heeft hier iemand ervaringen mee?

Met dank.

Groet,

Norbert


» Laat een reactie achter


21 reacties op “Lezersvraag: Ervaring met testosteron om het libido te verhogen?”

  1. niek zegt op

    Ik heb een tijdje testocabs geslikt die je in elke apotheek in Thailand kan krijgen, maar heb geen verbetering van mijn libido kunnen vaststellen, overigens met geen enkele andere pil.
    Minder libido geeft wel aanzienlijk meer ‘rust in de tent’ en het bevalt me zeer na al die woelige jaren; het is goed zo ! Ik heb geen behoefte meer om naar middelen te zoeken die kunstmatig mijn libido zouden kunnen ‘opkrikken’. Mijn leeftijd van 78 jaar verklaart wel het een en ander.
    Graag verneem ik de ervaringen in deze van leeftijdgenoten.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +9 (obv 9 stemmen)
  2. Khun Peter zegt op

    Je kan beter aan krachttraining gaan doen: http://www.ergogenics.org/krachttraining-verhoogt-aanmaak-testosteron-met-veertig-procent.html
    Ook je lifestyle verbeteren heeft effect: https://www.thailandblog.nl/gezondheid-2/verbetering-leefstijl-verhoogt-testosteronspiegel-vijftigers/

    Het slikken van pillen of het smeren van bijvoorbeeld Androgel mag alleen onder toezicht van een arts er zitten namelijk ook serieuze gezondheidsrisico’s aan vast.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +6 (obv 6 stemmen)
  3. Khun Peter zegt op

    Waarschijnlijk een poeder van gemalen neushoorn hoorn, een snufje gedroogde tijgerballen, gevriesdroogde hertenpenissen en wat gefermenteerde rattenstaarten. Ik vraag mij altijd af waar het verstand zit van mensen? Die Chinezen kijken niet zo nauw als er weer diersoort uitsterft. Onbegrijpelijk…..
    En je gaat toch niet iets innemen als je niet weet wat het is en wat het doet? Kan wel puur vergif zijn. Een deel van de mensheid is kennelijk zo gek als een deur.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +26 (obv 26 stemmen)
    • chris zegt op

      In principe met je eens maar omstandigheden kunnen je wel eens doen besluiten van de wijze lessen af te wijken. Was lang geleden in midden-Afrika en werd erg ziek. Naar de lokale arts gegaan, beter gestrompeld, en die gaf mij – als ik mij goed herinner – 8 pillen met alle kleuren van de regenboog. In 1 keer innemen met water, zei hij. Ik heb niet gevraagd wat het was want ik was daar ook niet voor 100% toe in staat. Maar het hielp in 1 dag, en ik leef nog steeds.
      Ik zou dat overigens niet doen voor een nymphomane vriendin.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +6 (obv 6 stemmen)
    • Khun Peter zegt op

      Ja, daar is ook een mopje over. Komt een man bij de apotheker en vraagt: “Heeft u een doosje Viagra voor mij?” Zegt de apotheker: “Hebt u daar een recept voor?”. De man: “Nee, maar ik kan je wel een foto van mijn vrouw laten zien”.

      VN:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +12 (obv 12 stemmen)
  4. Jaap zegt op

    Beetje vreemd dat het meisje langdurig bekeken moet worden voor een “probleem” bij de jongen. Wel fijn dat je het poeder alleen maar hoeft op te lossen en niet in te nemen 😉 .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +7 (obv 7 stemmen)
  5. Hermann zegt op

    Gewoon na een uroloog gaan krijg je een recept voor de viagra of de goedkopere vervanger ervan half uurtje van tevoren innemen . Maatr je moet wel gestimuleerd worden andets werkt het niet en niet teveel alkohol of te zwaar eten succes

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
  6. Hermann zegt op

    Testosteron gel helpt ook in combinatie met de pillen maar ook via de uroloog i.v.m verhoogd risico op prostaatkanker

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  7. DrKim zegt op

    Het beste is bij uroloog het testosterongehalte te laten bepalen. Als dat (veel) te laag is dan heeft een injectie zin. Leeftijd maakt niet zoveel uit. Boven de 50 altijd lager dan rond 25. Maar laat het bepalen anders weet je niks

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
  8. Miel zegt op

    Ik neem iedere avond een viagra. Niet voor de sex. Ander rol ik ‘s nachts uit mijn bed.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +14 (obv 14 stemmen)
  9. Karel zegt op

    Als je googelt vind je ervaringen van gebruikers. Breder publiek dan hier

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  10. harrie zegt op

    probeer eens n watermeloen per dag

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
  11. Wim van Beveren zegt op

    Mijn vrouw maakt allerlei sapjes (Thai hope genaamd), meestal diverse soorten fruit wat een tijd (soms een jaar) in water staat. En ik moet zeggen dat het voor veel dingen helpt.
    Nu hebben we een Papaya Thai hope en die moet het libido versterken en jawel het werkt.
    Na elke plas even je eikel wassen met dit goedje en elke morgen weer een stevige ochtend erectie.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • Khun Peter zegt op

      Dat soort wonderlijke middeltjes zit tussen de oren, het placebo effect. Er is namelijk geen enkel wetenschappelijk bewijs dat zoiets helpt.

      VN:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
      • Wim van Beveren zegt op

        Dus die stevige ochtend erectie is niet echt ?? goh ?? jammer.

        VA:F [1.9.22_1171]
        Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
        • Khun Peter zegt op

          Jij bent er blij mee daar gaat het om, maar ik verwacht niet dat Pfizer (de fabrikant van Viagra) volgende week met een sapje van fruit komt om daar je eikel mee te wassen. Of denk jij wel?

          VN:F [1.9.22_1171]
          Waardering: +1 (obv 1 stem)
          • chris zegt op

            Nee, dat denk ik niet maar Wim heeft wel degelijk gelijk. Meer en meer onderzoeken tonen aan dat onze hersenen anders werken dfan wij eeuwenlang dachten. Zo werken placebo’s werkelijk. Niet omdat ze een bepaalde wekende stof bevatten maar omdat onze hersenen werkelijk geloven/denken dat het nieuwe middeltje werkt.
            Er zijn al verschillende experimenten gedaan die dat aantonen bv. als het om afslanken gaat.

            VA:F [1.9.22_1171]
            Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
            • Khun Peter zegt op

              Klopt, heb daar recentelijk een mooie documentaire over gezien. Maar de kern is, dat het werkt omdat je hersenen denken dat het werkt, niet omdat er werkzame stoffen in zitten. Je kan dus ook je eikel insmeren met bijenhoning. Als je er van overtuigd bent dat het werkt, kan het ook werken. Daar komt bij dat seks tussen de oren zit en niet tussen de benen.

              VN:F [1.9.22_1171]
              Waardering: +1 (obv 1 stem)
              • chris zegt op

                Als je ervan overtuigd bent dat het werkt, WERKT het ook. (niet: kan)

                VA:F [1.9.22_1171]
                Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  12. Gringo zegt op

    Ik kom regelmatig langs een kliniek op de hoek van Pattaya Klang en 3rd Road, die aankondigen
    het probleem van een te laag testestorongehalte te kunnen oplossen. Misschien heeft iemand daar ervaring mee.
    Zie: http://maximumclinic-pattaya.business.site

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  13. Wim van Beveren zegt op

    Nou zijn er toch wel degelijk in de natuur zeer goed werkende stoffen te vinden tegen allerlei kwaaltjes, en ik geloof daar toch regelmatig meer in dan in de chemische middelen die artsen voorschrijven.
    Heb zelf een probleem met mijn hart en zou daar heel wat medicijnen met veel bijwerkingen moeten in nemen, heb dat een half jaartje gedaan na mijn major hartinfarct maar leef nu toch heel gezond zonder ook maar een medicijn, maar wel met diverse Thai Hope middeltjes en het is echt niet enkel er in geloven, want geloven doe ik nerggens in .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website