Lezersvraag: Van Koh Lanta naar Koh Yao Yai

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
17 november 2016

Beste lezers,

Weten jullie hoe ik van Koh Lanta op Koh Yao Yai kan komen? En waar ik dat kan boeken en wat ik dan kwijt ben? Iemand zei 1300 bath en dan ben je ongeveer 6 uur onderweg.

Vond ik een beetje veel, moet toch een andere manier zijn?

Alvast bedankt.

Groetjes,

Shirley


» Laat een reactie achter


3 reacties op “Lezersvraag: Van Koh Lanta naar Koh Yao Yai”

 1. lung addie zegt op

  De afstand tussen Koh Yao Yai en Koh Lanta is ongeveer 70km. 6 uur onderweg is heel veel en indien het 6 uur zou zijn dan is 1300THB goedkoop te noemen voor een reis van die duur. Dat zal dan met een longtail boot zijn en dat heeft ook zijn charmes. Je kan, net zoals doe als ik naar Koh Yao Yai ga, ook een privéspeedboot huren, dan ben je er in minder dan 2 uur. Als je weet dat een overtocht van Chumphon naar Koh Samui, per Lomprayah, reisduur 4 uur, ook 1100THB kost dan ben je er voor 6 uur niet slecht aan af. Reizen kost nu eenmaal geld en je mag niet denken dat in Thailand alles gratis is. De brandstof moet tenslotte ook betaald worden, wat je er ook mag van denken. Ik betaal voor een tocht naar Koh Yao Yai, per privéspeedboot met 8 mensen aan boord, 500THB, maar dat zal jij, als toerist, niet vinden, maak je geen illusies.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 2. stevenl zegt op

  Er zijn verschillende mogelijkheden, zie voor meer informatie bijvoorbeeld http://amazinglanta.com/how-to-get-from-koh-lanta-to-koh-yao/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 3. stevenl zegt op

  In aanvulling, volgens mij kun je ook per ferry naar Ao Nang, en vandaar per speedboot naar Yao Yai. Of taxi naar Ao Talen en vandaar een longtail naar Yao Yai.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website