Beste lezers,

Wanhopig word ik er van. Ik probeer steeds om mijn QR code van de Thailand Pass in de Morchana App te scannen. Ik krijg iedere keer een melding: “Incorrect QR-code”. Bij het zelf invoeren van de gegevens krijg ik de melding “System error”. Wat doe ik verkeerd?

Ik hoor het heel graag met enige spoed want ik vlieg volgende week vrijdag de 10e naar BKK en ik begreep dat je dit gedaan moet hebben?

Wat een gedoe zeg om al die paperassen klaar te hebben voor een vrijwilligers reis naar Thailand. Het is dat ik zo graag wil anders had ik de moed opgegeven.

Met vriendelijke groet,

Saskia

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 4.60/5. From 5 votes.
Please wait...

11 reacties op “Kan QR code van de Thailand Pass niet in de Morchana app scannen?”

 1. Is een bekend probleem, daar zijn meer vragen/klachten over. Maar het is niet verplicht om je QR-code in de Morchana app te zetten. Gewoon de QR-code van de Thailand Pass uitprinten en meenemen mag ook.

  • Rieks Kamphuis zegt op

   Bij bij is het gelukt maar mijn vrouw en dochter krijgen ook steeds melding ‘system error’. Ik gebruik een gmail adres, mijn vrouw hotmail en mijn dochter iCloud. Mogelijk heeft het daar iets mee te maken, maar ik weet het niet.

   • Je hoeft bij de Morchana App geen e-mail adres in te voeren.

    • Rieks zegt op

     Klopt, ik heb het niet goed uitgelegd. De app is wel te downloaden maar bij het (in) scannen van de Thailand Pass geeft hij ‘system error’ aan.

 2. Glip zegt op

  Ik ben nu al 3 weken in Thailand en men heeft nog nooit naar Morchanan app gevraagd – het enige wat mij gevraagd is is na 6 dagen een snel test te doen en van het resultaat een foto te sturen via e-mail naar hotel waar ik bij aankomst 1 dag quarantaine heb gedaan

  • ron zegt op

   ik moet die zelftest binnen 4 dagen doen.
   maar de bijgeleverde instructie tekst is in het thais !
   ik weet dus niet wat precies te doen…..

 3. Gust zegt op

  Mijn vrouw en ik zijn al 14 d. in Thailand. Nergens heeft men naar die app gevraagd. Enkel de TP was voldoendd. Van die ATK horen we van niemand iets…
  Dus: niet panikeren ! Voor niks nodig …

 4. wim zegt op

  Vreest niet. Niemand kijkt meer naar die app. Bij aankomst worden alleen de QR code en PCR test bekeken.

 5. Bert zegt op

  Ii ben in Thailand en moest op de luchthaven mijn Thailand Pass laten zien Print is voldoende.
  In de lange pier stond een lange rij stoeltjes zitten in de rij te wachten. Regelmatig mocht een groep opschuiven naar voren. Wachttijd viel eigenlijk wel mee.
  Alleen uitgang C is open. Voorbij deze uitgang is een rij balies met de hotels waarin je de eerste nacht geboekt hebt. D
  Een medewerker begeleid je naar het juiste busje.
  Ging eigenlijk vrij ontspannen.

 6. Pierre zegt op

  Wij zijn aangekomen op 21 november in Thailand…naar Pattaya gereden met de taxi v1n het hotel…dan naar het gasthuis voor de PCR-test …afwachten en s’avonds het bericht gekregen dat he5 in orde was…en persoon van he5 hotel heeft die goedkeuring op de app geïnstalleerd…( maar tot hier toe heb ik nog nergens de app moeten laten zien…

 7. Marco Meintsma zegt op

  Dit kan pas als je in Thailand bent. Doe het als je de uitslag vd test hebt. Je moet eerst gestand zijn met je Thailand pass QR. Daarna werkt het, wel optie edit gebruiken voor het invullen van je paspoort nr.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website