Kan je bij KLM op Schiphol je koffer bij de dropp-off afgeven?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
29 juli 2022

Beste lezers,

Is het op dit moment mogelijk, als je met KLM naar Bangkok vliegt vanaf Schiphol, om je koffer bij de dropp-off af te geven als je al online ingecheckt hebt of moet je persé bij de incheckbalie langs i.v.m. mogelijke controle van vaccinatiedocumenten?

Heeft iemand hier een (zeer) recente ervaring mee?

Groet,

Toine

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

4 reacties op “Kan je bij KLM op Schiphol je koffer bij de dropp-off afgeven?”

 1. Jan van Bommel zegt op

  Gisteren online ingecheckt. Ik kreeg geen boardingpass maar moest die vandaag afhalen bij de incheckbalie. Dropoff was dus niet mogelijk. Ging tot mijn verbazing allemaal erg vlot. Binnen een half uur was ik door alles heen en zit nu in de lounge te wachten tot ik kan boarden.

 2. Evert-Jan zegt op

  Drop off klm weet ik niet maar er zijn externe partijen die het thuis komen ophalen 24 uur voor vertrek.
  Alleen is dat allemaal niet nodig als je naar Bangkok vliegt omdat de rijen in de avonduren reuze meevallen, als ze er al zijn, en anders is het business as usual. 3 uur voor vertrek aanwezig is voldoende maar kijk ook op de klm site daar worden de achttijden aangegeven en als je een week voor vertrek dagelijks even kijkt weet je het precies.
  Succes.

 3. Annie zegt op

  Net terug , op de heen reis konden we online inchecken en drop off vd bagage alleen de bij de paal die er staat je instap kaart printen , de Corona check was na de douane , bij een aparte gate nr hou dat in de gaten maar je kan dat van te voren al doen voordat je nd gate moet alles verliep op rolletjes
  Fijne vakantie

 4. JJ zegt op

  Online inchecken is volgens de KLM site geweldig. Het scheelt zoveel tijd. Niet dus. Je mag wel online inchecken maar je krijgt geen boardingpass. Dan kun je ook je koffer niet kwijt. Dus gewoon in de rij voor de balie.
  Dat ging snel. Maar dan de veiligheidscontrole. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. En dan staan er (geteld en geschat) 800 mensen voor je. (De Europese rij schat ik op 1500 mensen.)
  Het kostte twee uren. Op zich eigenlijk nog wel snel.
  Ik heb het over 20 juli j.l.
  Ik heb het -voor zover een leek dat kan- bekeken hoe dat kan. Volgens mij meer de hopeloosheid van de procedures dan het personeelstekort.
  En de veiligheidsexperts waren weer even chagrijnig als altijd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website