Beste lezers,

Heb ik daar alleen last van of meerdere lezers? Het inloggen op een van je pensioeninstanties en vooral de SVB kan, maar veel meer dan dat is niet mogelijk. Op zich nog niet zo’n punt maar kan mij niet aan de indruk onttrekken dat men met wat flauwe moesjes zoals onderhoud, technische problemen en meer van dat soort opmerkingen bedoelt dat je alleen op Nederlandse tijden meer kan doen als inloggen alleen.

Zijn er meer lezers met deze ervaringen dat je alleen op Nederlandse tijden je ding kan doen op de SVB en andere pensioen instanties?

Heb dit, al meerdere keren meegemaakt en in de Thaise middag, juist ja geen probleem. Geef dat dan gewoon duidelijk aan, lijkt mij. Of zijn ze daar echt iedere nacht in de weer met onderhoud en zo?

Groet,

William

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

4 reacties op “Kan je alleen op Nederlandse tijden inloggen bij de SVB en pensioeninstanties?”

 1. Jochen Schmitz zegt op

  Ik heb geen problemen met inloggen op de SVB ook indien het 3 uur in de nacht is in Nederland

  • Ton zegt op

   Ik heb ook geen probleem met inloggen bij SVB. Let wel vlgs mij is dat sinds kort alleen mogelijk via DiGiD, ligt het mischien daaraan?

 2. William zegt op

  Jochen het inloggen lukt ook altijd wel, maar als je daarna zoiets als je levensbewijs wil uploaden of je persoonlijke gegevens wil veranderen geeft men aan dat er ‘onderhoud’ is en dus niet mogelijk.
  PMT had dezelfde problematiek ‘error’.
  Dit onderwerp begin deze week aangeboden hier na mijn ‘potverdorie alweer’ in de middag weer eens opgestart en beide werkte prima Rara.

 3. Rudolf zegt op

  Dan doe je dat toch gewoon tijdens Nederlandse kantoor uren. Big deal; je kunt ook problemen zoeken die er niet echt zijn


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website