Lezersvraag: Waar in Hua Hin kan ik suikervrije producten kopen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
1 mei 2017

Beste lezers,

Binnenkort komt mijn kleinzoon van 10 op bezoek. Hij heeft diabetes type 1. Heeft iemand een idee waar ik suikervrije producten zoals bijvoorbeeld confituur, yoghurt, ontbijtgranen, e.d., kan kopen in de buurt van Hua Hin?

Hartelijk dank bij voorbaat!

Groet,

Lieve


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Waar in Hua Hin kan ik suikervrije producten kopen?”

 1. Rembrand zegt op

  Beste Lieve,
  De supermarkt van Blueport heeft een zeer breed en diep assortiment. Er is in de supermarkt – vlak bij de kassa’s – een aparte verkoopplaats voor noten en daar hebben ze ook een uitgebreide selectie aan granen. Bij de Makro in HH is yoghurt zonder suiker te koop (merk Yolida).

  Zelf heb ik meer dan 45 jaar diabetes type 1 en voor elke maaltijd bereken ik de hoeveelheid te spuiten insuline met de app “Diabetes:M” aan de hand van de berekende koolhydraten vanuit de daarin opgenomen voedingsmiddelentabel. (Van Diabetes:M is ook een Nederlandse versie). Ik pas dus de te spuiten insuline aan de maaltijd aan in plaats van de koolhydraten-inname dagelijks gelijk te houden. Pas uiteraard wel op wat ik eet, maar eet bijvoorbeeld ook gewone yoghurt omdat ik de koolydraten daarvan ken.

  Sterkte met de zoektocht naar suikervrije produkten voor uw kleinzoon!
  Rembrand

 2. Sjaak S zegt op

  Kijk in de macro, daar wordt suikervrije yoghurt verkocht. En ik kan me voorstellen dat in Villa Market (niet te verwisselen met Market Village) ook iets van je gading verkocht wordt, want daar wordt toch veel buitenlands goed verkocht?

 3. Dirk zegt op

  – Blueport

 4. doekle zegt op

  De yogurt waar Sjaak over schrijft is van het merk “Yolida”, niets aan toegevoegd,laag vetgehalte en van een uitstekende kwaliteit, verkrijgbaar in bekers van ca. 400 gr en potten van goed anderhalve liter. Makro verkoopt het, Tops ook, van Tesco ben ik me niet zeker.

 5. Frank zegt op

  Beste Lieve,

  Als er in hua hin een villa market is dan hebben ze Stütte confiture voor diabetische , Frank’s vanille ijs voor diabetischi en anders nog confiture van d’arbo mits het assortiment hetzelfde is als in Pattaya.
  Succes met je zoektocht


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website