Beste lezers,

Wij willen (2 personen) vanuit Kanchanaburi rechtstreeks naar Ao Nang doorreizen. Wie heeft tips op welke wijze wij dit het beste kunnen doen?

Alvast hartelijk dank!

Vriendelijke groeten,

Caro

5 reacties op “Lezersvraag: Hoe het beste van Kanchanaburi naar Ao Nang reizen?”

 1. Joop Kuiper zegt op

  Beste Caro,

  Rechtstreeks gaat alleen per taxi of gehuurde auto. Andere mogelijkheid is met de bus naar Bangkok en vandaar met de bus of vliegtuig naar Krabi. Vandaar ben je zo in Ao Nang. Geniet van je reis.

 2. Serge zegt op

  Caro

  Er zijn heel wat mogelijkheden. Eerst naar Bangkok sowieso, en vandaar met, afhankelijk van budget en tijd, naar Ao Nang met de coach, of met de trein en nadien minivan.
  Het is een heel eind dus je zal een poos onderweg zijn.

  Als je vliegt, dan naar Don Muang (of Suvarnabhumi) -> Krabi. Ao Nang ligt vlakbij.
  (Om de int’l luchthaven te ontlasten vertrekken veel binnenlandse vluchten thans vanop de oude luchthaven). Met bvb. Air Asia of Nok Air om er 2 te noemen.

  Met de trein: Bangkok Hualamphong naar Surat Thani. Dan nog ong. 3u met een minibus.

  Als tijd je lief is, boek een vlucht.

 3. F baarssen zegt op

  Hoi,

  Als je een beetje de website van airasia in de gaten houd ben je voor 26 tot 36 in Krabi vanuit bangkok.Heb zelf vorig jaar vanuit kachanaburi eerst nog een overnachting in Bangkok gedaan en de volgende dag op het gemakje naar het vliegveld met taxi op de meter kost dit ook bijna niks.Dit is het meeste aangename reizen en je komt uitgerust in ao nang aan.En qwa cente hoef je volgens mij niet voor een bus te kiezen dit is een bloedreis en de prijzen liggen dicht bij elkaar.

  Groeten

 4. F baarssen zegt op

  Als toevoeging nog vanuit het vliegveld in krabi rekenen ze vaste prijzen voor aonang volgens mij lag dit iets rond de 1100 bath.Maar je kan ook met de bus.Die staat daar klaar.

 5. Henk zegt op

  Ben er 2x geweest. Beide keren vanuit BKK.
  Eenmaal met het vliegtuig.
  En een keer met de nachttrein naar Thung Song. En vandaar met de bus naar krabi.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website