Lezersvraag: Golfcontacten en/of tips om betaalbaar te golfen in Hua Hin

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
19 augustus 2014

Beste lezers,

Ik zoek golfcontacten en/of tips om betaalbaar te golfen in Hua Hin.

Aanstaande oktober/november ga ik weer (alleen) naar Thailand en wil, zoals ik altijd doe, ook weer golfen.

Normaal doe ik dat in de regio rond Pattaya. Daar sluit ik me aan bij een van de vele golfgroepen en kan daardoor voor een zeer aantrekkelijk bedrag golfen en is ook het transport geregeld.

Golfen in Hua Hin is veel duurder is en daarom zoek ik aansluiting bij een golfgroep of andere mogelijkheid om toch voor een redelijke prijs te kunnen golfen.

Wie heeft een goede tip?

Alvast bedankt.

Willem

No votes yet.
Please wait...

18 reacties op “Lezersvraag: Golfcontacten en/of tips om betaalbaar te golfen in Hua Hin”

 1. Jan zegt op

  Sabai sabai golfshop in Hua Hin geeft een mooie korting op greenfee heeft een website

  • Fritz zegt op

   Jan, kun je aangeven waar deze shop zit in Hua Hin? Wij zitten begin december in Hua Hin en willen een paar rondjes golf lopen en korting op de greenfee, graag…

 2. Alex Grooten zegt op

  Beste Willem,
  Al jaren heb ik een reisburo op Thailand waar ik privéreizen organiseer voor max. 8 personen. Sinds ik golf, ongeveer 6 jaar, organiseer ik ook golfreizen naar Cha Am en Hua Hin.
  Ik werk samen met iemand in Cha Am die de mensen voor mij ophaalt van de luchthaven en begeleidt tijdens hun verblijf en golftrips. Ook is er een golfclub die elke 2 weken een wedstrijd organiseren voor hun leden op diverse golfbanen in de regio. Hoofdzakelijk uit Scandinavie maar ook Nederlanders zijn lid van dit clubje.

  Kortom, voor details mail mij maar anders lijkt het, of is het sluikreklame.
  info@thailandgolf.nl
  Alex Grooten

 3. ingrid van koutrik zegt op

  hoi willem
  ik ga in novemberook na thailand na thaise vrienden ben zelf wel nederlandse kan hun wel even vragen over het golven want mijn vriendin heeft familie wonen in hua hin
  groetjes ingrid

  • willem zegt op

   Graag,

   Je mag ook privé reageren op willem_xx@hotmail.com

 4. Johan zegt op

  Hoi Willem, heb verleden jaar in het Seajays resort verbleven even buiten Hua Hin. Wordt gerund door een zeer vriendelijke en relaxte Engelsman, er kwamen daar ook veel mensen om te golfen (er is ook een originele bowls -geen bowling- baan). De kamers en resort zijn echt geweldig en kosten maar 700 bht in het hoogseizoen. Voor vragen kun je contact opnemen via enquiries@seajaysthailand.com of zoeken op booking.com naar Seajays resort Hua Hin.

 5. Alex Grooten zegt op

  Via de golfclub en in dit seizoen betaal je gemiddeld 800 – 1200 baht greenfee incl. caddiefee. Caddietip is up to you.

  • willem zegt op

   Alex,

   Welke Golfclub bedoel je? IK ga veel golfen in Pattaya en daar is de greenfee 700-1100 baht als ik met een grolf groep vanuit 1 van de vele golf barretjes ga. Ik weet dat het in de regio Hua Hin als enkele speler en zeker vanaf 1 november heel veel duurder is.

 6. Karel Ruijs zegt op

  De Hua Hin Golf Society biedt aan gastspelers de mogelijkheid om aan hun golfdagen deel te nemen. Vragen naar Bernie’s Bar in centrum HH.

 7. Christhilde zegt op

  Hi Willem, Je zou je kunnen aanmelden bij de Nederlands eigenaar van: http://www.longbeach-thailand.com/golf.html (Dolhinbay, 35 km onder Huahin). Daar is een aantal expats bij aangesloten en de Nederlands eigenaar coördineert regelmatig trips voor een aantrekkelijke prijs.
  Aan het einde van de baai kun je eveneens op de militaire baan spelen (9 holes). In het National Park Sam Roi Yot. Prachtige views op de bergen. Geen geweldige baan qua onderhoud. Wel moeilijk, 7 van de 9 zijn pittig lange waterholes maar lekker om even te slaan. 200 Thb
  En dan is er de Militaire baan ongeveer 15 km onder Huahin richting Pranburi waar je voor plm 800 Thb kunt spelen. Mooie baan. De bus uit Huahin stopt er voor je als je het vraagt aan de chauffeur. Langs de militairen wachters lopen tot aan het einde, waar het clubhuis staat.

  • willem zegt op

   Bedankt voor de Tip. Super.

 8. Vlaanderen zegt op

  Wanneer je goedkoop en op een mooie baan wil golfen ,kom dan naar Kanchanaburi.
  We hebben hier in de provincie ongeveer 10 banen waaronder Nichigo,Midagolf, Bue Sapphire,Evergreen,waar je goed en goekoop kan golfen .
  Goede hotels en resorts,waaronder het Oriental Kwai Resort, waarvan de eigenaar een Nederlandse Thai is, die ook golft.

 9. Aad zegt op

  Ik ben lid geworden van de Cha-am Golf club als ik op vakantie ben en ga golfen krijg ik korting op de greenfee.

  Het internet adres is http://www.chaamgolfclub.com daar kan je alles vinden.

  Er worden ook wedstrijden georganiseerd op verschillende banen en dat is altijd gezellig.

  Veel golf plezier.

  • Alex Grooten zegt op

   Aad,
   Tijdens een wedstrijd 2 jaar geleden heb ik meegedaan samen met mijn zoontje op Palm Hills en gewonnen, de Nederlandse eer hoog gehouden. Mijn zoontje de neary !!!!
   Gezellige club.

 10. Theo van den Barselaar zegt op

  Willem ,
  Wij gaan al een x aantal jaar naar Pattaya en Jomtien. Ook zijn wij geinteresseerd hoe en waar wij ons aan kunnen sluiten bij de vele Golgroepen ?

  • willem zegt op

   Theo,

   Dat is echt eenvoudig. Kijk op de website pattayapeople.com en zoek daar de menu item Features en daar onder golf section. Daar staat het weekschema waar alle 18 golfgroepen spelen, per dag. Verder staat ook de contactpersoon vermeld met telefoonnr.

   Succes en misschien tot op de golfbaan. 😉

 11. John the 4 Putt zegt op

  Beste Theo,
  Ik lees dat jullie al een aantal jaren naar Pattaya gaan, Dan is de PSC ( Pattaya Sport Club ) de uitkomst kijk op de side daar staan alle mogelijkheden om Golf te spelen, als je lid wordt krijg je overal korting en ook alle Bars waar er gespeeld wordt bijna elke dag en de prijzen staan er bij. Dan is er elke laaste woensdag vd Maand het “Pattaya amateur tournooi” Heel goed georganiseerd voor 1.600 bht met BQ. Kijk op de Side. Mocht je in de buurt van Nakhon Ratchasima komen, dan kan je altijd met ons mee spelen FB
  ( Khorat Golf Society ) de geenfree is hier 50% goedkoper dan in de touristen plaatsen.
  Veel Golf plezier.

 12. willem zegt op

  De informatie van pattayapeople.com komt van PSC. Alleen bij PSC staat minder duidelijk de contactpersonen vermeld. Verder is het zeker niet altijd noodzakelijk om PSC lid te zijn om de goede prijzen te krijgen. Eerst lokaal informeren bij de groep. Ik speel al 3 jaar bij diverse groepen en zeker 20 – 30 keer per jaar en ben nog steeds geen PSC lid.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website