Beste lezers,

Ik ben een groot liefhebber van Thailand. In maart 2015 ga ik een paar dagen naar Bangkok. Mijn plan is om daarna door te vliegen naar Manilla.

Heeft iemand een advies waar ik een goedkope vlucht kan boeken van Bangkok naar Manilla?

Groeten,

Gerrit

No votes yet.
Please wait...

20 reacties op “Lezersvraag: Hoe boek ik een goedkope vlucht van Bangkok naar Manilla?”

 1. CP zegt op

  met Cebu Pacific, of eventueel de budgetarm van PAL: PAL-express of zoiets. Is in 3-4 sec met wat googlen te vinden

 2. Martien zegt op

  Wanneer je bij air asia boekt en liefst de bevestiging uitprint ,kun je betalen bij elke 7-eleven. Daarna krijg je de ticket op je email. Die print je dan ook weer uit.
  Bij chaser .momondo, skyscanner kun je kijken op bangkok-manilla . Bij een nederlandse webwinkel boeken , betalen met ideal of creditcard . Dan krijg je de ticket op je email. Die print je dan uit.
  je kunt ook naar een reiswinkel gaan om daar je tickeet te laten boeken.

  • Cornelis zegt op

   Air Aisia vliegt niet rechtstreeks, je moet dan overstappen in Kuala Lumpur. Net onder de 6000 baht voor een enkele reis, dat kan goedkoper………..

 3. noah zegt op

  Hallo Gerrit, wat is goedkoop? Ik neem ook ieder jaar deze vlucht alleen andersom. Voor maart had ik deze prijzen gevonden vandaag om 9.15am Thaise tijd!

  BKK-MNL met Kuwait Airlines 166 Euro
  met Phillipine Airlines 172 Euro
  met Cebu Pacific 213 Euro

  DMK-MNL met Air Asia 198 Euro

  Deze prijzen zijn via Skyscanner te boeken. Andere opties zijn rechtstreeks via het internet op de websites van deze vliegmaatschappijen of via een reisbureautje in Bangkok!

  • noah zegt op

   Dit zijn retour prijzen!!! Had 4 tot 11 maart ingetypt!

 4. Carlo zegt op

  Hoi, goedemorgen vanuit chiang mai.
  In september ben ik met phillipines airlines gevlogen, was toen het goedkoopste.
  Maar als je nu al weet wanneer je gaat raad ik je aan om de app van tiger air te installeren .
  Hele scherpe aanbiedingen ,als je vooruit kunt boeken.
  Succes,
  Carlo

  • noah zegt op

   Beste Carlo, had ik ook kunnen vermelden. Met opzet niet gedaan! Prijzen zijn ongeveer hetzelfde, maar de kortste vlucht is 10.15 uur! Gaat niet rechtstreeks, via Singapore!

 5. david zegt op

  http://www.skyscanner.net is althans voor mij altijd de goedkoopste

  • Gerrit zegt op

   Wat een geweldig forum is dit. Enorm bedankt voor alle reacties.
   Groet Gerrit

 6. jerome zegt op

  BKK-MNL (term 3) met CEBUPACIFIC Airlines: (promo) €147,50 bagagekosten en plaatsreservering inbegrepen…vlucht om 09.40 ‘s morgens.
  Online boeken bij CEBU…

 7. Gerrit zegt op

  Wat een geweldig forum is dit. Enorm bedankt voor alle reacties.
  Groet Gerrit

 8. Klaas zegt op

  Net een uur of twee terug vanuit Manila (naar BKK), omgerekend 90 euro voor een enkeltje met PAL.
  Maar ook Thai Airways is vaak aantrekkelijk.

  • Gerrit zegt op

   Hallo henk
   Als ik vanaf Bangkok naar Manila vlieg…heb ik dan ook een visum nodig…of krijg ik een stempel op het vliegveld in Manila?
   Heeft iemand een antwoord?
   Bedankt

 9. Henk zegt op

  Gerrit ,misschien lees ik het niet zo goed maar je schrijft dat je een groot liefhebber bent van Thailand .
  Prachtig natuurlijk want dat zijn de meeste mensen op dit forum maar wat ik niet goed lees of snap is dat je maar een paar dagen in Bangkok blijft om vervolgens naar Manilla te gaan (vakantie??).Dus Thailand is eigenlijk een overstapplaats ?
  Natuurlijk zijn de forumleden er om elkaar te helpen en dat doen we natuurlijk zo veel als het kan maar ik snapte de link even niet zo goed ,sorry .

  • Gerrit zegt op

   Dag Henk,

   Ik ben net 2 dagen terug uit Bangkok. Ik ben dit jaar 4 x naar Bangkok geweest. Dus ik ben denk ik een echte liefhebber. Ik ken Bangkok nog beter dan de gemiddelde taxi chauffeur haha
   Nu wil ik in maart naar Manila …..mijn doel is om dit te combineren met Bangkok…… daarom deze stad als overstapplaats.

   Groeten Gerrit

  • Piet zegt op

   Gerrit kan een liefhebber van Thailand zijn (net als Ik), maar soms kan er een reden zijn ook ook naar de Filippijnen te gaan. Misschien net als ik heeft hij daar wel familie wonen en moet je de keuze maken om beide landen te bezoeken.
   Voor mij altijd een dilemma. Ga ik naar het mooie Thailand en blijf daar, of bezoek ik ook nog mijn familie in de Filippijnen.

 10. Aart zegt op

  Dag Gerrit,

  Toen vorig jaar in april 2013 mijn prachtige Thaise vrouw overleed,met wie ik een 8 jaar durende prachtige relatie heb gehad, besloot ik na bedreigingen van de familie het vliegtuig naar Manila te nemen. Nam de volledig verkeerde maatschappij, Philippines Airlines. En daar ik alleen was, werd mij bij het inchecken medegedeeld, dat men een document miste. Op de vraag van welk document, werd geen antwoord gegeven, ik moest daar ter plekke betalen voor een onbekend document t.b.v. 13000 Baht, maar ik hoefde mij geen zorgen te maken, in de Philippijnen zou ik 9.000 Baht terug krijgen. Meer dan 6 maanden ben ik bezig geweest, niets terug gezien. Maar er gebeurde meer, Mijn koffer werd door een Thaise maatschappij vervoerd, waar ik 29.000 Baht voor moest betalen, meer dan het dubbele dan normaal. Dit alles is gebeurd, omdat ik slechts 5 maanden na de dood van mijn vrouw, zeer onstabiel was. Ik had eigenlijk twee jaar later moeten vertrekken. Dus vlieg nimmer met Philippines Airlines, boek bijv. bij Kuwait Airlines, je bent misschien wat duurder uit, maar een zeer betrouwbare maatschappij.

  • noah zegt op

   Raar verhaal….Moest 29.000 koffer betalen? Dubbele van normaal? Dus een koffer vervoeren kost 14.500? Ook nog in Bht ( koers 2,50 tegenover Peso 1,80 ).Vervoerd door een Thaise maatschappij, maar u vloog met Phillipine Airlines? T zal wel.
   Ik vlieg iedere 2 weken swinters wel domestic in de Filipijnen, maar dit verhaal nog nooit meegemaakt en niemand van de buitenlanders die ik hier ken!

   • Aart zegt op

    Noah,

    Ik heb dit verhaal ook nooit eerder meegemaakt, maar ik was alleen met het verlies van mijn vrouw nog lang niet verwerkt, dus zeer onstabiel. Neem anders contact op met die Philippines Airlines, over mijn verhaal. Die 28.000 voor de vracht was in Pesos. Overigens het verhaal gecheckt bij andere ervaringen met vliegen via Philippines Airlines, maar vooral mannelijke reizigers hebben deze ervaringen opgedaan. Ik had toen om moeten keren, maar wegens bedreigingen van de familie van mijn vrouw, toch maar niet omgekeerd. Interesseert me overigens weinig of anderen het een raar verhaal vinden, ik heb het zelf meegemaakt, dus weet wat er is gebeurd.

 11. peter zegt op

  Zulke verhalen heb ik echt nog nooit gehoord.
  Misschien ben je nog in de war.
  Deze airline werkt uitstekend enn is heel vaak goedkoper dan Cebu.
  Daar is de rekening meer dan het dubbele dan waarvoor ze adverteren.
  En het eten is meer dan slecht.
  Ik betaal 7 jan 4170 bath enkele reis


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website