Beste lezers,

Dit is een vraag naar aanleiding van het bericht dat per 16 december een sneltest volstaat ipv een dure SHA+ hotel met 1 day quarantaine pakket incl PCR test en ophaalservice.

Wij komen op 16 december aan in Bangkok vanuit NL. Nu hebben wij al de Thailand Pass verkregen door onder andere een SHA+ hotel en test & go pakket geboekt te hebben.

Betekent dit dat wij dat pakket kunnen annuleren en een normaal hotel kunnen boeken ipv die dure pakket tarieven? En wat heeft dit voor invloed op onze Thailand Pass? Ik gok dat die opnieuw aangevraagd moet worden?

Groet,

Bradley

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

4 reacties op “Gewijzigde inreisvoorwaarden per 16 december en invloed op Thailand Pass?”

 1. Kees zegt op

  Moderator: Graag alleen een antwoord op de vraag!

 2. Frans zegt op

  Ik persoonlijk vind dit niet duur, ik spreek uit ervaring gezien we zijn aangekomen 26/11.
  We zijn opgehaald met taxi plus 2x pcr test is 2×50 €
  3maaltijden aan de deur gebracht plus 2x antigeentest is 2x 30 €. Moet ook meetellen extra camera’s op de gangen verbonden aan 2 grote schermen met persoon die instaat voor de controle. De Thaise overheid heeft dit alles goed gepland. Proficiat hiervoor.

 3. sandra zegt op

  ik zou deze nog niet annuleren, want de mogelijkheid bestaat dat ze dat van die sneltest gaan annuleren. door de omicron variant en dan blijft het bij dezelfde procedure als voor 16 dec

 4. Ronny zegt op

  Bradley,
  Ben zelf aangekomen op 28/11 met n vlucht van Qatar airlines. Als ik jou was zou ik zeker niks annuleren, zeker nu niet na de uitbraak van de omikron mutatie. Wie zegt dat de versoepelingen er nog wel komen?
  En je spreekt van duur! Zelf heb ik 4600bath (120€) betaald voor mijn Sha+ hotel, zoals Frans reeds vermeld kan je toch zelf even uit rekenen. Vervoer naar het hotel, de pcr test, je antigeentest voor nadien, 3 maaltijden. De chaufeur vertelde me dat hij 500bath kreeg, n pcr test 2000bath, antigeen test 700bath, 100bath per maaltijd…schiet er ongeveer 1100bath over voor het hotel (30€) voor n nacht. Denk aan de kosten van het hotel, elke dag de kamer ontsmetten…kosten veiligheidsmaatregelen, logostiek n hele klus om alles te organizeren… enz, veel zal er niet van overschieten denk ik.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website