Lezersvraag: Waar in Thailand kan ik foto’s op textiel laten drukken?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
12 april 2014

Beste lezers,

Ik heb een grote verzameling digitale foto’s waarvan ik er een aantal aan de muur wil hangen. Ik zou ze graag op textiel, aluminium of foam afgedrukt willen en op groot formaat, zeg 60×100 cm, en goede kwaliteit. Ook duurzaam vlak.

Weet iemand een goed adres? Ik woon in Ubon maar Bangkok is voor mij ook goed te doen.

Groet,

klaas

5 reacties op “Lezersvraag: Waar in Thailand kan ik foto’s op textiel laten drukken?”

 1. Chantal zegt op

  Hoi ik heb op canvas foto”s laten afdrukken in de mbk shopping mall op de begane grond. Toen een bios gepakt, en klaar terwijl u wacht 🙂

  • klaas klunder zegt op

   Hoi Chantal,

   Thanks. Heb je ze zelf op een harde ondergrond geplakt? Waarmee? Blijft het dan ook strak?

   grt

   Klaas

   • Chantal zegt op

    Hoi klaas,
    Ik heb het in nederland op laten spannen in een raamwerk. Bij gespecialiseerde winkel. Hou rekening met de randen dat daar wel extra stof voor nodig is. Misschien kunnen ze het bij die printshop ook wel. Ik moest het mee het vliegtuig in.
    Prijs was ongeveer 30,- euro voor 50bij 130 cm voor printen op canvas. Hangt inmiddels alweer 3jaar in de woonkamer. sommige medewerkers zijn ook heel handig met fotoprogrammas on dingen te bewerken. Ik heb een collage laten maken.,succes.

 2. Jan Hendriks zegt op

  Voor Home Works in Pattaya staat een stal waar getoond waarop zij kunnen drukken. De mogelijkheden zijn legio.
  Het met chinees meubilair ingerichte eetgedeelte van onze leefruimte is d.m.v. glaspanelen afgescheiden van de keuken. Deze glaspanelen heb ik met een chinees motief laten bedrukken. Het resultaat was beter dan ik verwachtte!
  Aan de keukenzijde is een beige/geel geschilderde muur als afscheiding van de buren slechts 1.20 meter van het keukenraam verwijderd. Zowel mijn vrouw als onze helper zeiden liever tegen wat anders te willen aankijken dan die stomme muur. Mijn vrouw kwam met een poster van een waterval aanzetten.
  Deze poster heb ik op wandtegels van 30 x 30 cm laten drukken (br.2,70 x h.2,10 meter) en vervolgens op de muur laten aanbrengen. Ook dat viel zeer goed uit en aangenaam om tegen aan te kijken.

 3. HaJé zegt op

  Wanneer je by Dot.com (vanaf Pattaya Zuid) binnen rijdt en doorrijdt tot aan de 5 sprong vind je recht voor je een shop die Alles drukt op alles. Veel succes.
  HaJé


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website