Lezersvraag: Excursies vanuit Hua Hin

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
24 april 2016

Beste lezers,

Wij (mijn vrouw en ik) gaan in november naar Hua Hin, en heb dus al aardig op dit blog zitten lezen.Wij zouden graag ook de River Kwai bezoeken en verder interessante bezienswaardigheden, doch de vraag nu in deze: wat is de reistijd hier naar toe en is dit wel in 1 dag te realiseren?

Met vriendelijke groet,

Max


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Excursies vanuit Hua Hin”

 1. Johanna zegt op

  Kijk eens op de site van Ken Diamond travel in hua hin.

 2. van opdenbosch eric zegt op

  Max,
  de afstand tot river Kwai vanuit Hua Hin is ongeveer 240km. Met de taxi (zonder stop) moet je rekenen op minstens drie en een halfuur rijden (afhankelijk van het verkeer). per trein is dit ongeveer vijf en een half uur (als er geen vertragingen zijn).
  Om ten volle te genieten raad ik aan minstens één nacht te blijven in river Kwai (er zijn mooie hotels op de rivier). En dan is het nog slechts een kort verblijf indien je de volgende dag reeds terug richting Hua Hin gaat. Waarom geen trip van een paar dagen met een tussenstop (Vb. Petchburi – mooie site waar de film Anna en the King werd opgenomen, of – met een kleine omweg, via Damnoek Saduak – the floating market).)

 3. Walter en Ria Schrijn zegt op

  Beste Max, 2 tot 3 dagen is zeer aan te bevelen. De reis met de auto van Hua Hin naar Kanchanaburi duurt ongeveer 3,5 uur. Pak daar een leuk hotel en ga vandaar uit diverse excursies maken naar oorlogsmusea in Kanchanaburi en pak de Death Railway boemeltrein naar Nam Tok en ga vandaar uit naar de beruchte Hellfire Pass wat zeer indrukwekkend is. Elephant World is ook erg interessant.

 4. Ruud tam ruad zegt op

  Ik zou in Bangkok blijven overnachten 2 a 3 nachten. Van daaruit een excursie doen naar River Kwai en daarna een dag later met de taxi naar Hua Hin. Heel rustig en niet overdreven duur.

 5. ad zegt op

  Ik eens een taxi genomen in BKK die me naar de river Kwai bracht en van daar uit aan het einde van de dag naar Hua Hin beviel me prima.

 6. Christina zegt op

  Neem de trein van uit Bangkok dat is een belevenis. En een longtail boot vaar je onder de brug door.
  Al vele malen gedaan maar het blijft boeien zorg dat als je voor de trein staat een plaats aan de rechter kant
  Ook wel excursie van uit BKK maar dan moet je even checken wat in het programma staat. Veel plezier.

 7. diana zegt op

  Vanuit Hua Hin gaan er ook bussen naar Hua Hin dit is goedkoper dan de taxi maar je doet er wel langer op. Ikzelf ben ooit met de taxi vanuit Hua Hin naar Kanchanburi gegaan. Ik vele prijzen vergeleken en uiteindelijk kwam ik niet lager dan 2800 bath. Als je in Kanchanburi bent is een trip naar de erawan watervallen erg mooi. Verder kan ik ook ElephantsWorld aanbevelen. Een park (voor zieke oud en gehandicapte olifanten) waar je dicht bij de olifanten komt, ze eten mag geen en mag wassen en gelukkig niet op mag rijden.

 8. hein zegt op

  Trein op zondag vanuit Bangkok (toeristentrein) is inderdaad erg leuk.
  Als je overnacht op de river kwai (aan te bevelen( kijk dan eens bij River Kwai Jungle Rafts. Geweldige sfeer. Bij eindpunt trein moet je dan nog met de boot daar naar toe.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website