Beste lezers,

Ik heb volgende lezersvraag, namelijk ik wilde afgelopen donderdagavond de voetbalwedstrijd Nederland tegen Frankrijk kijken via NTV Channel semi live. Ik had me er op verheugd vanwege de voorbereiding op de voetbal WK van juni aanstaande. Maar helaas kijken ging niet omdat er geen streaming genoeg was.

Dat is afgelopen weken meer voorgekomen, dat ik een programma live (Olympische Spelen in Sotsji) of semi live een film wilde bekijken. Maar na ongeveer 15 minuten is het voorbij. Ik heb een internetaansluiting van 3BB en woon vlakbij Korat. Ik ben bang dat het in juni tijdens het WK ook niet gaat lukken. Mijn aansluiting van 3BB is 10 Mb/sec. Volgens NTV Channel is dit voldoende maar toch lukt het niet.

Ik heb NTV Channel gevraagd wat er niet goed gaat, maar tot op heden geen echt antwoord. Hoe zijn de ervaringen van andere lezers?

Met vriendelijke groet,

Nok


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lezersvraag: Wat zijn jullie ervaringen met NTV Channel in Thailand?”

 1. robert zegt op

  Hoi Nok, je kunt alle wedstrijden wereldwijd volgens via http://splashurl.com/kqnpu3t dit zijn allemaal live streams met vriendelijke groet robert

  • Peter de jong zegt op

   Hoi nok , woh bedankt . Even uitgeprobeerd . . Hoop dit ook in juni uit brazilie ed te ontvangen .

   Gr peter

   • Peter de jong zegt op

    Sorry ik bedoel natuurlijk bedankt Robert.

    Gr peter .

 2. Linda zegt op

  Hi Nok
  Helaas ondervinden wij hier Hua hin/Cha-am ook veel problemen. Men redt het niet om 1 week achter elkaar zonder problemen uit te zenden. Als je dan om een reactie vraagt,krijg je tegenwoordig ook geen antwoord meer….succes

 3. RobN zegt op

  Hi Nok,

  ik woon in Korat en heb glasvezel met 30 Mb download van 3BB. Binnen Thailand ok maar (smalle) internationale gateway veroorzaakt het probleem. Zelfs bij mij werd er gebuffered, twee dagen geprobeerd en toen maar gestopt. Ligt dus niet alleen aan N.V.T.

  Gr.,
  RobN

 4. Ad zegt op

  Ruim een jaar geleden al ingestapt bij die jongens van Chanel, vele ergernissen later gestopt.
  Maar twee maanden geleden kwamen ze weer in “beeld” handige jongens dat wel. Het kon nu niet meer mis gaan dan bijna 10000 bath betaald voor een mooi verhaal, een kastje aansluiten aan mijn router en een abbonement voor een jaar.
  Het verhaal dat voorheen hackers de site hadden gekaapt waardoor er een slechte verbinding was, Maar dat was nu verleden tijd alles was nu perfect.
  Leuk toch de Olympische winterspelen het Wk voetbal het wordt een groot feest ..

  En het resultaat .. Een prima systeem om naar programma,s te kijken die je vooral niet leuk vindt. Staat het beeld stil of gaat het op zwart ? Geen probleem je schakelt gewoon naar een ander niet leuk programma. Werkt er niets heb je ook niets gemist. Mooi toch dat Chanel.

  Het is een groot drama, wat en waarom het niet werkt zal mij een biet wezen het werkt gewoon niet. En de reactie als je een mail stuurt. We doen er alles aan maar het zal er niet beter op worden. Of o is dat zo bij ons was alles prima. Nog een reactie oh maar anders had je toch helemaal niets gezien.
  Maar nu reageren ze nergens meer op.

  Wel heel jammer het zou mooi kunnen zijn, ze kunnen toch beter vier programmas goed leveren in plaats van 8 waardeloos.
  Maar ik vrees dat het straks helemaal uit de lucht gaat en zijn ze met mijn 10.000 bath gevlogen.
  Ik zou me bedenken om er in te stappen.

 5. Bucky57 zegt op

  Hi nok
  Wij zijn ook lid van NTV en hebben zelfs een kastje bij hun aangeschaft
  Dat zou beter werken ,maar niet heus elke keer storingen en werkt amper,zonde van het geld
  Ik zou hem ook niet meer kopen
  En als je mailt dan hoor je nooit niks
  Geen mailtje terug alleen maar geld beuren service Vergeet het maar,meer thaise service
  Ik snap niet dat zo met klanten om kunnen gaan
  Als ik een betere manier weet om nl tv te kunnen kijken ,dan ben ik weg bij hun
  Groetjes rob

 6. Henny Trimbos zegt op

  Helaas, wij hebben ook problemen in Hua Hin. Erg frustrerend want je kunt met niemand meer contact opnemen. Gelukkig hebben wij maar voor 6 maanden betaald, maar toch! De 2 mensen die mij hebben geholpen met het installeren zijn terug naar nederland of weg uit Hua Hin. Ik weet niet of er meer mensen werken bij NTV.

 7. Nok zegt op

  Beste mensen, bedankt zover voor jullie reacties. Ik ga NTV Channel voor gezien houden. Ik heb nog een abonnement t/m mei as. Dan is het jaar om. Wordt het alsnog beter, dan laat ik jullie dat weten. @robert: veel dank voor de voetbalkijktip. Gaan vele mensen in juni as van genieten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website