Lezersvraag: Wie heeft er ervaring met de online shop Lazada in Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
2 oktober 2016

Beste lezers,

Heeft er iemand ervaring met de online shop Lazada (th). Ik wil een deel zaken voor in huis bestellen op de site vanuit België en ze vervolgens op ons thuis adres laten leveren in Khong.

Met vriendelijke groeten,

Jean


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

20 reacties op “Lezersvraag: Wie heeft er ervaring met de online shop Lazada in Thailand”

 1. Cat zegt op

  Jean,
  Ik heb meerdere dingen van de lazada webshop besteld en laten afleveren, geen enkel probleem.

  • jean colson zegt op

   Bedankt voor de info

 2. Rembrand zegt op

  Jean,
  Ik heb verschillende keren dingen gekocht zoals onder andere een laptop, een projecter, een projectietafel en test strips. Lazada is een platform voor individuele zaken die via een website willen verkopen en Lazada regelt de orderontvangst, betaling en aflevering. De goederen komen van die individuele zaken en de kwaliteit van zo’n zaak kan je aflezen aan de winkelwaardering.

  Ik heb 1 keer een probleem gehad met een laptoptas voor mijn 11.6 inch laptop. Volgens de leverancier zouden laptops tussen de 10 en 12 inch erin passen, maar het paste van geen meter. Dus tas retour gestuurd en die werd vervolgens weer afgeleverd omdat de verpakking open gemaakt was. Na een zeer negatieve beoordeling, reclamatie en een brief aan de hoogste baas van Kazada is uiteindelijk de tas bij mij thuis door Lazada opgehaald en gecrediteerd. Ik had aan Lazade gezegd dat ik het verlies op de tas zo nemen en niks meer van hun wilde horen. Ik moet zeggen dat Lazada er alles aangedaan heeft om mij niet als klant te verliezen, ondanks die stomzinnige winkel van het weer aan mij retourneren van een uitgepakt artikel.

  Andere zaken zijn allemaal correct en snel geleverd.

  Rembrand

  .

 3. Ruud zegt op

  Hallo Jean,

  Ik koop regelmatig bij Lazada Thailand, heb oa 2 TV’s, een bed, camera, zonnebrillen, enz. bij hun gekocht. Wordt keurig thuis geleverd ofwel met pickup of kleine pakjes door postbode. Heb nooit problemen gehad. Correct bedrijf, heel goede service.

  Groetjes Rudy.

 4. Harrybr zegt op

  zie o.a. post van gisteren: https://www.thailandblog.nl/lezers-inzending/dankwoord-thaise-douane/

 5. Gert Zwaan zegt op

  Hallo Jean
  Ik heb zelf al een aantal keren bij Lazada besteld, geen problemen ondervonden. Alleen is de aflevering na bestelling vrij lang, bij mij duurt dit gemiddeld 5 tot 6 dagen, maar dat kan aan mijn locatie liggen, Suwannakhuha district.
  Ik kies als betalingsmethode altijd cash on delivery, maar ze hebben genoeg betalingsmogelijkheden, zoals Paypal en creditcard.
  Met vriendelijke groet
  Gert

 6. Ben zegt op

  De beste online shop. Levering op tijd. Ik betaal altijd kontant alleen goederen vanuit China dienen vooraf te worden betaald. Niet goed kan terugsturen binnen 7 of 14 dagen. Geen probleem.
  Een keer bij een bestelling zaten er geen schroeven kreeg een tegoedbon van 400 baht heb schroeven zelf gekocht 24 baht.

  Let goed op de kortingen meestal 5% tot 10% vanaf miimum totaalbedrag 2,000 baht.

 7. Tom Lador zegt op

  Heb goede ervaringen met Lazada.
  Goede service en betrouwbaar
  Afspraken worden nagekomen.
  Goede helpdesk

 8. Theoweert zegt op

  Ik heb goede ervaringen met het bestellen en bezorgen van Lazada op (mijn) adres in Kantharalak.

  Grote artikelen worden thuis bezorgd. Terwijl kleine artikelen je het pakketje op het postkantoor kan ophalen.

  Iets terug ook geen probleem even op de website dit doorgeven en het wordt opgehaald of je moet het via het postkantoor weer inleveren. Met de opdracht via de website verkregen.
  Je geld is binnen de kortste tijd weer teruggestort op je creditcard.

  Het enigste is als je iets besteld hebt wordt je bijna dagelijk bestookt met aanbiedingen, maar die zal je wel ergens uit kunnen zetten.

  • Poo zegt op

   Kan je gans onderaan doen voor uit te schrijven en dan krijg je geen mails meer ..
   meestal staat er “unscribe” ergens en daar druk je op en dan verschijnt er ter bevestiging nog eens de vraag of je wel zeker bent ….zelf als je dit doet kan je later nog altijd herinschrijven mocht je weer aanbiedingen wensen te ontvangen
   Mvg Poo

 9. Stefan zegt op

  Ik heb er eens parfum besteld voor mijn vriendin die op dat moment in Bangkok woonde. De bestelling geplaatst en betaald met credit card vanuit Nederland met bezorgadres Bangkok. Geen enkel probleem. De parfum was er netjes binnen de geschatte tijd en ik heb geen problemen gehad over buitenlandse credit cards enz.

 10. anandwp zegt op

  werkte prima afgelopen jaar, vanuit Nederland besteld, bezorgen in San Sai, altijd cash on delivery.

 11. Patrick DC zegt op

  Beste Jean
  Wij bestellen regelmatig bij Lazada en alles werd zeer snel en correct geleverd.
  Een paar maand geleden bestelde ik een loodzware “loop band” en die werd 4 dagen later geleverd door een koerierdienst.
  Voor kleine pakketjes maken ze meestal gebruik van EMS.
  Lazada vraagt wel een telefoonnummer en wanneer de chauffeur in de buurt is belt ie steeds om te melden dat er zal geleverd worden & meestal vragen ze ook waar precies moet geleverd worden . (meestal spreken ze geen Engels)
  Je kan dus vanuit BE bestellen en in TH laten leveren, doch er dient wel iemand thuis of in de buurt te zijn welke de lokale taal spreekt.

 12. Daniël Drenth zegt op

  1 van de grootste online winkels in Thailand. Zelf al veel besteld.

  Tip 1: zowel op de website als in de app delen ze kortingcodes uit die je bij bestellen kan gebruiken.
  Tip 2: pas op met betalen met NL creditcard gezien ze deze betalingen af en toe weigeren. Ze annuleren dan niet de betaling maar storten vergelijkbaar bedrag terug en dan verlies je zo een paar procent.

 13. Sjaak S zegt op

  Ik ben ook heel tevreden met Lazada, die overigens niet alleen in Thailand bestaat. Ook Singapore en ik meen Maleisië hebben een Lazada.
  In het begin betaalde ik cash on delivery, maar ik heb een Thaise Paypal rekening en betaal via hun.
  Artikelen die uit het buitenland komen hebben een langere levertijd nodig. Je krijgt er niet alles, maar wel meer dan in de meeste winkels en vaak goedkoper ook. Zo had ik een paar maanden geleden een Stylus voor mijn note nodig. In de winkel 350 baht, bij Lazada 100!
  Er is nog een soortgelijke online winkel, Ali Express, die me ook al eens voor bedriegers beschermd had. Die bieden ook zeer veel aan, maar er zijn ook veel scams. Aanbiedingen die te goedkoop zijn. Bijvoorbeeld een nieuwe iPad voor 75 Dollar.
  Ik vind Lazada een betrouwbare en snelle leverancier.

 14. Wim zegt op

  Hallo Tom.
  Lazada, dik in orde. Heb er al een 5 tal artikelen gekocht oa een dikke tv van 25.000 bath.
  Je kan ze vergelijken met de Nederlandse bol.com
  Hun website is prima en zodra je hebt besteld wordt je bijna dagelijks op de hoogte gehouden via email wanneer het artikel komt.
  Ik heb er voor gekozen via mijn creditcard vooraf te betalen. Tot nu toe geen probleem, bij thuiskomst stond het artikel beneden klaar bij de receptie.
  Wat wel opviel dat de MasterCard/ABN AMRO een keertje de boel blokkeerden. Ik hun gebeld en ze hadden een verhaal over het verleden dat het wel eens niet goed was gegaan.
  Daarna gingen de betalingen probleemloos.
  Succes ermee. Let op dat er soms een soort korting code te vermelden is. Wel kleine lettertjes maar scheelt zo weer 1000 baht

 15. Guus zegt op

  Je moet uitkijken met geimporteerde produkten. Want die kun je niet ruilen als je het pakket open maakt.
  Maar hoe kun je nu zien of iets niet goed is als je het niet kunt openmaken ? Ik kocht een Lenovo telefoon voor mijn vrouw. En in de beschrijving stond multipel language. Maar dat was alleen Engels en Chinees. Aangezien mijn vrouw niet zo goed is in het Engels.Heb ik hem terug gestuurd. Maar dat kon niet.
  Hun hem weer terug gestuurd naar mij. Ik niet aangenomen. Na heel lang mailen en bellen. Zou ik m’ n geld terug krijgen. Word ik 3 weken later opgebeld en vertelde ze dat ik de telefoon moest accepteren, en mijn geld niet terug zou krijgen. Na een paar boze telefoontjes en mails kreeg ik na 3 maanden mijn geld alsnog terug. Later heb ik nog wat kleine dingen besteld die niet geimporteerd zijn en dat ging goed.

 16. Henk zegt op

  De eerste keer dat ik bij Lazada iets bestelde heb ik met mijn creditcard betaald. Geen probleem. Een volgende keer deed ik een rijstkoker voor mijn schoonmoeder in het boodschappen wagentje. En oeps het was al betaald. Gewoon de gegevens van de vorige bestelling overgenomen. Kon niet meer ongedaan worden gemaakt hoewel ik dat wilde. Lazada op de hoogte gebracht die mij doodleuk liet weten dat de transporteur op de hoogte zou worden gesteld en de rijstkoker zou niet worden geleverd. Gebeurde toch. Tot drie keer aan toe. Na veel e-mails aan Lazada werd míj medegedeeld dat zij het bedrag zouden retourneren. Dat zou echter wel drie maanden duren.
  Nog steed bestel ik bij Lazada, maaar alleen als het artikel betaald kan worden bij aflevering.
  Let trouwens goed op. Bij korting wordt er meestal geen garantie gegeven.

 17. Ronny zegt op

  Heel correcte dienst en tamelijke snelle levering tenzij als het van China komt dan kan het soms een 10 tal dagen duren anders meestal 2of 3 ..,
  Betalen kan op verschillende manieren
  1 ) …Bij aflevering contant aan de koerier .
  2 )….Je bestelt en vraagt een code aan Lazada en met die code ga je naar Family Mart of 7/11 daar geef
  je de code je betaald en in retour krijg je een reçu voor ontvangst ..en als de koerier het pak brengt is hij
  reeds op de hoogte dat het betaald is …deze beide manieren van betalingen zijn zeer gemakkelijk en
  vooral interessant als je het gevaarlijk vind om met bankkaart of creditkaart te werken
  3 ) ander manieren die men kan gebruiken zijn met bank of credit Card Master of Visa
  4 ) en betalen via home banking via jou eigen kantoor waar je een rekening hebt
  Als je het niet vertrouwd om via internet met de kaart of via home banking te betalen zijn de eerste keuzes heel gemakkelijk,…en het veiligst
  Succes !!

 18. Roger zegt op

  Ook ik heb er besteld, betalling bij levering, en geen enkel probleem. kleinere zaken worden met een motorbike geleverd, voor grotere zal het gebeuren met een groter transportmiddel vermoed ik. Prima service.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website