Lezersvraag: Wie heeft ervaring met 365sport.tv in Thailand?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 september 2014

Beste lezers,

Heeft er iemand ervaring met 365sport.tv? Dit is een sportzender met voetbal en sport uit alle landen. Op hun website staat hoe je kan betalen en dat dit ook mogelijk is bij de 7-Eleven.

Om dat uit te leggen in een dorp in Thailand gaat dit denk ik enkele problemen opleveren? Misschien zijn er mensen die buiten True nog andere aantrekkelijke aanbieders hebben?

Bedankt voor de info.

Andre


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Wie heeft ervaring met 365sport.tv in Thailand?”

 1. chris zegt op

  Ik heb een TRUE sportpakkket en ben daar zeer tevreden over. Voor net iets meer dan 1000 Baht per maand (incl. BTW) heb ik een zeer groot aantal sportzenders op mijn TV. Op dit moment 5 extra kanalen met sporten van de Asian Games 2014. En als ik dan echt nog meer sport (of gelijktijdig andere sport dan mijn vrouw) wil zien heb ik een uitstekende internet-verbinding en geen problemen met live-streams.

 2. andre zegt op

  @ Hans, als je dit eens heb gedaan wil je mij dan mailen hoe het is verlopen, andrenederpel@yahoo.com
  Ik zelf heb nu alles via de PC via sopcast, vaak niet slecht maar gemak dient de mens met betere providers, bedankt.

 3. Henk zegt op

  Heb pas een Smart TV gekocht van Samsung. Kreeg er 60 dagen CTH bij met alle wedstrijden van de Premier Leauge. Ook veel andere sport. Alles in HD. Maar is deze 365sport tv iets voor mij daarna? Of zijn er andere opties. Dus Andre, ik kijk met je mee!

 4. Arno zegt op

  Hoi,

  Wij hebben een abonnement op ilikehd.com genomen, kost 350 THB per maand en je hebt dan geloof ik iets van 300 kanalen, alle sky pakketten (film en sport), alle true kanelen, alle ASTRO kanalen, en nog veel en veel meer, kan alleen live kijken (bij sport365 ook terug kijken voor 5 dagen).

  Ik had eerst sport365, was best tevreden maar omdat klanten de 5 minuten delay vervelend vonden maar over gestapt op ilikehd.

  Verder hebben we als backup een PSI sateliet systeem met alle PL wedstrijden (CTH HD) en FOX sport 1 en 2, die kost 4000 thb per jaar.

 5. andre zegt op

  Hallo Arno, Ik kan die ilikehd.com niet vinden of zie er weinig informatie over en is dit een eigen provider?
  Is dit een aanbieding, 350 baht?
  Wil je mij, ons, het adres eens door geven wie dit instaleren en waar we moeten betalen.
  Het klinkt in ieder geval goed.
  Je mag ook per email contact met mij opnemen, andrenederpel@yahoo.com mobile:0878917453
  Alvast bedankt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website