Lezersvraag: Heeft iemand ervaring met Groupon in Bangkok of Pattaya?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
8 augustus 2014

Beste lezers,

Heb mezelf geabonneerd op Groupon en dan ook voor de aanbiedingen van Bangkok en Pattaya heb er nog nooit gebruik van gemaakt maar ben wel benieuwd naar ervaringen van TB’ers die dat wel hebben gedaan.

Is het makkelijk te doen en hoe heb je de coupons aangekocht; vanuit Nederland/België of ander land, of ben jezelf woonachtig in Thailand?

Er schijnen namelijk zo begrijp ik verschillende tarieven gehanteerd te worden en moet je als farang wanneer je van een actie gebruik wil maken vaak bij te moeten betalen.

Met vriendelijke groet,

Johan


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersvraag: Heeft iemand ervaring met Groupon in Bangkok of Pattaya?”

 1. Jesse zegt op

  Prima ervaringen ! Het klopt dat er soms voor boekingen bij hotels en resorts een x bedrag meer word gevraagd. Voor goederen, restaurants, bioscoop (kaartjes) ed heb ik nog nooit meer betaald.
  De bezorger spreekt vaak geen Engels maar alle pakketten zijn altijd aangekomen (ThaiPost en Koeriers). Toen ik een beschadigd product kreeg kon ik het kosteloos terugsturen en werd me tegoed of geld op rekening geboden toen het product niet meer op voorraad was.
  Laatst electronica besteld dat vanuit het buitenland rechtstreeks naar mijn adres gestuurd was. De postbode bracht een brief van de douane mee dat er import belasting a 720 THB betaald moest worden. Toen heb ik even gebeld met het service nummer en werd me gevraagd of ik dat even voor wilde schieten en het bonnetje met bank gegevens door, via de mail, naar hun…alles piekfijn geregeld.
  Voor de resorts kijk ik vaak wel even naar resenties op tr!padvisor. Soms is het aanbod aantrekkelijk maar de beschrijving gedateerd en blijkt het nieuwe management van het resort het toch iets minder te doen.
  Succes en veel plezier !


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website