Beste lezers,

Ik ben ingeschreven bij een Nederlandse relatiebemiddelings site en hoop binnenkort een Thaise vrouw te ontmoeten (in Thailand). Na eerst e-mail en Skype verkeer uiteraard.

Heeft iemand ervaring hiermee en ik ben op zoek naar tips voor mail en skypen? Waarover kan je praten of naar vragen? Wat is (on)gepast enz.?

Graag jullie advies.

Groet,

Piet


» Laat een reactie achter


37 reacties op “Lezersvraag: Ik ben aan het daten met een Thaise vrouw en zoek tips”

 1. leen.egberts zegt op

  Beste Piet,
  Als ik u was zou ik een maand op vakantie gaan naar Thailand,dat is beste manier om de vrouw van
  je keuze te vinden.Het relatiekantoor doet het niet voor niets het bemiddelen van eenThaise dame.
  En je hebt de vakantie van je leven,en je weet meteen of het de juiste is, er zit altijd kaft onder het koren.

  Groeten Leen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +19 (obv 19 stemmen)
 2. Snakeman zegt op

  Helemaal mee eens. Wat de kosten zijn voor dat bemiddelingsbureau, daar heb je waarschijnlijk ook een retour ticket voor en verblijf in Thailand. Succes.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +16 (obv 16 stemmen)
 3. Farang ting tong zegt op

  Beste Piet,

  Ik sluit mij aan bij de reactie van Leen, u schrijft zelf al dat dat u naar Thailand toe gaat.
  Ga lekker op vakantie in Thailand en lekker genieten en die vrouwtjes komen vanzelf wel, tips ga ik u niet geven daar staat het T blog vol mee, en als u dan gewoon uw gezonde verstand gebruikt komt het zeker goed.
  succes en een fijne vakantie

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +6 (obv 6 stemmen)
 4. Jack zegt op

  Hoi Piet,
  Als jij een digitale vriendin zoekt en alleen om mee te chatten kun je je gang gaan.
  Mijn ervaring is dat de vrouwen toch anders blijken te zijn en gaan gedragen als je ze daadwerkelijk ontmoet.
  Je kunt beter een maand naar Thailand op vakantie gaan dan kun je deThaise schoonheden werkelijk ontmoeten en leren kennen en gegarandeerd dat er wel een tussen zit waar het mee klikt.

  Wordt alleen niet vanaf het eerste moment de “sponsor” van de familie.
  Verders is bijna alles toegestaan want jij bent de “farang” (buitenlander) en die zijn per definitie rijk en mogen bijna alles doen.

  Veel succes en geluk.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +9 (obv 9 stemmen)
 5. harry zegt op

  Beste Piet
  Ik ben het grotendeels eens met Leen, maar zou je toch niet eerst op vakantie willen gaan kijk dan eens op Thaise datingsites .Uiteraard is voorzichtigheid geboden , anderzijds kan je er ook hele leuke contacten opdoen.Het kan ook in vriendschappen resulteren wat jaren duren .Ik mag zeggen dat ik uit ervaring spreek, en ook mindere ervaringen heb gehad. Ironisch genoeg een hele slechte ervaring met een Thaise wat in Nederland woont ,ingeburgerd is en NL paspoort heeft .En deze tante niet op een datingsite ontmoet maar in real .Alleen een ding ben ik het niet met Leen eens dat je meteen het kaf van het koren kan scheiden.Dit heeft soms langere tijd nodig .Waarschijnlijk zul jij een taalprobleem hebben? Vergeet niet dat veel Thais niet of nauwelijks Engels spreken, wat voor mijn echter weer geen probleem is.Succes met je zoektocht.

  Harry

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
 6. rori zegt op

  Ik sluit me helemaal bij de vorige adviezen aan.
  Ga ook niet op zoek in Pattaya, Phuket of Nana plaza maar kijk buiten deze centra.
  Wanneer in Bangkok ga eens een beetje verder naar de buitenwijken en kijk daar rond en dan vooral in de wat grotere malls.

  Ideeen zijn bv om in de mega stores te kijken zoals bv Siam Paragon, Future park in Rangsit, It square in Lak Si, etc. Ik heb mijn vrouw in IT square ontmoet en wij zijn erg gelukkig.

  http://www.bangkok.com/top10-shopping-malls.htm

  Kijk daar rond ga daar ontbijten, lunchen en avond eten.Loop door de kleding winkels en zoek en kijk.
  Probeer door vaker op een bepaalde plaats te komen contact te leggen met 1 van de personeelsleden. Spreek eens af, nodig uit voor een etentje of iets anders. Zeg gewoon ik ben op vakantie en wat beveel je me aan om te doen. Ik zoek een gids naar bv Ayuthaya, floating market etc. Als ze toehappen spreek een dag af. Vraag haar een vriendin of zo mee te nemen. Geeft de vrouw een veilig gevoel. Hou ze die dag financieel uit de wind, deel telefoon nummers en e-mail en voor je het weet zit je tot over je nek in een op vriendschap gebouwde relatie.

  Ik zeg niet dat het het recept is maar ik denk een goed idee om zo aan te pakken. Je hebt en een leuke vakantie, je ontmoet mensen. je krijgt ze te spreken en het geld wat je kwijt bent aan het relatieburo heb jezelf nuttig besteed.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +10 (obv 10 stemmen)
 7. Harry zegt op

  Wonend vlakbij Pattaya heb ik erg veel gezien: van zo eerlijk als goud tot zo gemeen als rattekruid gemixed met vitriol. Heel erg veel “commeriele dienstverlening” tot alles voor een one-way-ticket out of misery.
  Kijk eens rond op div sites, o.a. http://www.thaivisa.com en op deze site en je zal heeel erg veel verdriet en teleurstelling lezen, maar ook ervaringen van mensen, die zeggen: had ik dit maar 20 jaar eerder gedaan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 8. diditje zegt op

  Hallo Piet,
  Ik ben er zeker van dat je een massa negatieve reacties zal ontvangen, ik was er ook zowat zeker van dat datingsite dates, niet te betrouwen zijn.
  Op risico door iedereen als- fantast – leugenaar of andere … verweten te worden, geef ik je graag een kort relaas van een mijner beste vrienden.
  – Kennis gemaakt via een datingsite. Welke ????
  – Meer dan 6 maand, bijna dagelijks op de cam.
  – Van half december tot half januari samen.
  – ALLE kosten gedeeld.
  – Geen euro voor bewezen diensten.
  – Terug bijna dagelijks op de cam.
  – Afspraak begin augustus
  Ik wil enkel zeggen dat je in het leven wat geluk en heel veel verstand kan gebruiken.
  Groetjes
  Diditje.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  • Daniel zegt op

   Wat je het meest moet hebben is een hele boel geluk en vooral gezond verstand. Een relatie start men met de hoop het een leven lang vol te houden.
   Ik heb het drie maal gewaagd. Niet gelukt.
   De eerste sprak goed Engels, had in Hongkong gewerkt. Het is misgelopen omdat er in de buurt een dame was welke een relatie en een kind had met een zweed. Deze man had nadat uit de vakantie relatie het kind was geboren zijn verantwoordelijkheid genomen en zorgde vanuit zij land dat de dame en haar kind niets te kort kwamen. Hij zelf kwam elk jaar voor een maand op verlof. Voor de rest werd hij gebruik als (finantiele) melkkoe. Het waren de raadgevingen over hoe zij het deed, die mij deden besluiten te breken met mijn vriendin. Ik wenste niet kaal geplukt te worden.
   De tweede kende geen woord Engels en communicatie was er niet. Via een vriendin liet ze mij weten dat ze van een vorige relatie grond had overgehouden welke ik eerst diende te betalen en dat er daarna een huis moest gebouwd worden voor er een relatie kon gestart worden.
   De laatste ook bij internet was de beste, geweldig goed in Engels.Na een maand of 4 afspraak in Thailand. Ik werd afgehaald met twee scooters Ik mocht plaats nemen op deze bestuurd door de man, zijn vrouw reed met de andere scooter. Ze brachten mij naar hun huis. De man was een buitenlander.
   Thuis moest er gewacht worden tot de vrouw met wie ik steeds gemaild had van haar werk zou terug komen. ‘s Avonds om 7 uur was het dan zo ver. Ik kende haar van de foto’s die ze mij zond. De eerste kennismaking liep al mis. Ik sprak haar aan in het Engels maar kreeg antwoord van haar vriendin (de vrouw van de man). Later op de avond kreeg ik het antwoord. Al de emails waren gezonden door de man meestal met de dame naast zich, maar ook verzonnen door de man of zijn vrouw. De dame in kwestie is een week bij mij gebleven. Engels kende zij niet. Kon ze zelfs niet lezen stelde ik vast nadat ik een woordenboek had gekocht. Wist niet eens wat een c, of e en b of d was.
   Nu 4 jaar later is mijn besluit. Ik heb geen vrouw nodig om op mijn leeftijd mij in Thailand goed te voelen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: +1 (obv 1 stem)
 9. Peter zegt op

  Hallo Piet,
  Het is mij geheel duidelijk, hoop je iemand tegen te komen op de site of heb je al contact met iemand?
  Skypen is een optie maar mijn Thaise vrouw werkt met Line, en heel veel ‘zoekende’ vriendinnen met haar.
  Mijn ervaring is wat Leen en Snake zeggen, ga naar Thailand en doe de indrukken op.
  Persoonlijk zou ik niets zeggen over politiek of de koning, dat ligt gevoelig, voor de rest op een leuke manier kennismaken ondanks dat het engels over het algemeen vrij slecht is. Ik was dan ook zeer verbaasd dat ze geen onderwijs krijgen hierin, zelfs niet op de universiteit. En de meeste Thai kunnen niet zwemmen.
  Als je iemand leert kennen daar, kussen in het openbaar is not done, en wees galant. Als je uit eten gaat verwacht de vrouw dat je betaald, geen probleem het kost daar bijna niets en erg lekker.
  Veel plezier in Thailand.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
 10. ben zegt op

  Hallo piet, je hebt er goed aan gedaan een bemiddelingsburo in te schakelen. Een tijd geleden was er een programma van op tv. Ben je gelijk weer een ervaring rijker. Een garantie is het nooit maar dat snap je wel.( overigens hebben ze meestal meer “kandidaten” ) Zorg dat je zelf goed in je vel zit dan komt het wel goed. p.s. thailand is een groot land kijk ook eens in de isaan , beste kansen voor een goede relatie.
  sucses , maak er iets moois van!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
 11. De laender zegt op

  Het beste wat u kan doen is naar Thailand komen en Niet te veel in de bars gaan zoeken. En proberen het kaf van het koren te schijden niet gemakelijk ,en als ze teveel over geld en een huis beginnen laten vallen.Dus ik zou zeggen normaal doen thaien denken dat ieder farang riik is .Dus veel succes in u zoek tocht

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
 12. piet zegt op

  Dank voor alle reacties/tips, ter verduidelijking : ik word voorgesteld aan een aantal thaise ( absoluut geen bargirls volgns datingbureau ( ben al ingeschreven en heb betaald)). En ik ga ook op vakantie en ontmoet dan een van de dames en hoop wat leuke dingen te doen en eventueel relatie te starten als t klikt.
  Ik zoek mannen die zoiets eerder hebben gedaan via ned.dating/relatiebureau, voor tips en andere handigheden.
  bvd
  piet

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  • rori zegt op

   Piet als je de eerste 4 a 5 reakties doorleest heb je al een antwoord.
   Veel mailen en bellen of via Skype zegt totaal niets. Je weet niet wat ze doen als je de skype uitzet. kunnen nog wel 100 contacten hebben.
   Ga zelf op zoek ik vind de reaktie van Rob V ook een goede. Waarom een thaise, Er zijn ook xat andere nationaliteiten te vinden. Myanmar, Laos, Cambodia, Vietnam, Indonesie (geet wat problemen met het moslim zijn), Maleisie, Vietnam, Filippijnen, China en dat zijn alleen de buurlanden van Thailand.
   Er zijn nog genoeg andere landen waar je een maatje kunt vinden. Misschien naast je in de straat of in de regionale club van thaisen, filipijnsen, china, vietna etc.

   Als je om de ware te vinden alleen in Thailand zoekt vind ik een beperkt beeld. Om te denken dat alleen een thaise je gelukkig kan maken is ook zoiets.

   Het belangrijkste is dat je eerste zelf goed in je vel zit. Als jezelf niet happy bent straalt dit af en zullen eenhoop mensen en ook vrouwen om je heen lopen. Dit omdat een vrouw ook geluk zoet en iemand die haar blij en tevreden kan maken. Als jezelf het niet bent waarom moet zij het dan doen.
   Ben je op zoek naar een kok, huishoudster of andere zet een advertentie bij de AH, Jumbo, C1000 of Lidl op het bord.
   Als het voor de intimiteiten is bespaar je veel geld en ga 1 a 3 keer in de week naar een fkk club in Duitsland is veel en veel goedkoper
   .

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: +5 (obv 5 stemmen)
 13. jan geluk zegt op

  Beste Piet.
  Doe zo als ik deed.Sukses verzekerd.
  Eerst flink mailen en veel bellen.Dan afspraak maken dat je op vakantie komt.Kennis met haar maken.Maar voor dat je aankomt haar zeggen als ik je zie en je bevalt me niet ga ik mijn eigen gang,en haar zeggen dat ook zij dat mag doen als ze jouw de eerste keer ziet.Dan flink vakantie met haar vieren als het klikt uit eten familie bezoek en haar vrienden bezoeken.Dan na 3 weken vakantie ga je nadenken wat je wil en wat je verwacht.En zij moet dat ook doen.Als je dan besluit naar haar terug te gaan voor goed of temporarie,dan haar het volgende zeggen voor je terug komt naar Thailand.
  Luister lieverd ik kom voor jouw naar Thailand en niet om je familie financieel te steunen .Ook haar zeggen dat je beslist geen huis of auto voor haar financieerd maar dat je graag de zorg voor zelf geheel op je wil nemen.Als zij het na dat ze goed heeft na gedacht over jouw voorstel laat je haar vertellen wat zij als tegen voorstel voor jouw heeft.
  Als je het zo doet heb je later elkaar geen verwijten te maken mocht de een of de ander het niet meer zien zitten.Ik ben na 2 mislukte huwelijken in Nederland van een gewone sukkel een leven met mijn lieve Honnybee begonnen ik Thailand en heb nu een leven als een prins.Heb geen groot pensieoen maar wij kunnen met zijn tweeen van mijn aow hier goed rondkomen.Denk er om niet de kroeg in gaan veel gezellig thuis eten en geniete van het leve want soms duurd het maar eve.En je bent altijd langer dood dan dat je leefde.Veel plezier in Thailand.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +5 (obv 5 stemmen)
  • LOUISEl zegt op

   Jan Geluk,

   Volkomen mee eens met jouw stelling.
   Gelijk laten weten dat je niet als ATM wilt fungeren, zodat daar later geen discussies over kunnen komen.
   Je komt voor de dame in kwestie terug naar Thailand.
   Zij weet dan in ieder geval waar ze aan toe is en kan stoppen met de omgang, of ze gaat het nog eens proberen je van gedachten te laten veranderen.

   Ik wens Piet heel veel succes en een fijne tijd in Thailand toe.

   LOUISE

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: +1 (obv 1 stem)
 14. Rob V. zegt op

  Uit de titel lijkt of je reeds in contact bent met een Thaise, uit het blog lijkt het alsof je nog in contact moet komen met een dame. Hoe het ook zij, ik kan slechts het cliché advies geven jezelf te zijn en neutraal te openen: praten en vragen over algemene dingen. Kijk maar hoe het gesprek ( Skype, WhatsApp, Line, e-mail) verloopt en ontwikkeld. Gebruik je verstand: wees beleefd, wees jezelf, houdt rekening met communicatie (taal) barrières -je zult elkaar niet altijd meteen begrijpen-. Daar zo aan elkaar te ruiken/proeven kun je zelf wel bepalen wat je wel en niet kunt vragen of zeggen.

  Persoonlijk zou ik eigenlijk nooit specifiek op zoek gaan naar een Thaise of welke nationaliteit of ander kenmerk (haarkleur bijvoorbeeld) dan ook. Ik ben gewoon wezen reizen in diverse landen en maakte contact met mensen: jong, oud, man, vrouw. Soms wisselde we contactgegevens uit zonder meteen bedoelingen te hebben (bijvoorbeeld om een foto uit te wisselen die ik voor die vreemdeling had gemaakt of andersom). Dat is gewoon leuk. Toevallig bleek het op een reis in Thailand met toevallig deze ene dame goed te klikken, zo heb ik mijn vriendin ontmoet. Maar wellicht heb je zelf wel goede redenen op zoek te willen naar een Thaise (je vind het land/bevolking door de boot genomen prachtig, wellicht indrukwekkender dan andere landen op de wereld of in Zuid Oost Azië? Prima, maar ga niet uit van een geromantiseerd cliché beeld van “de Thaise” ofzo. Elk persoon is uniek. Zoals Maxima ook zei “Dé Nederlandse cultuur bestaat niet”. Dat gaat ook op voor Thailand. Uiteindeljk komt het aan op de unieke dame die jij tegen komt en of jullie elkaar liggen. Is die match er dan springt de vonk vast over! En dan kom je er wel als je begrip, respect voor elkaars overeenkomsten en verschillen hebt. Succes en ga dus vooral op je gevoel af (zowel naar je hart als je verstand luisteren), veel geluk!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
 15. Jan.D zegt op

  Mijn hemel waar begin je aan. Zonde, zonde en nog eens zonde van je geld. Wees daar op je hoede. Kijk de kat(ten) goed uit de boom. Rest is al aangevuld door de mensen ( mannen)
  Jan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
 16. JHvD zegt op

  Beste Piet,

  Een ieder heeft een andere mening.
  Respect, beleeft zijn en niets negatiefs zeggen over het koningshuis, is ook niet nodig de koning
  is een zeer goede koning.
  Haar familie staat ook hoog in het vaandel, en straks jouw familie ook.
  Verder is het niet anders dan in Nederland, blijf bij je zelf, en goed bedoeld hoor, maar let ook
  op jou financiële kant, je wordt te snel te hoog in geschat.
  dat komt voornamelijk door dat de meeste mensen het daar vaak minder hebben dan wij.
  Skypen is een goed en goedkoop contact medium, persoonlijk zou ik geen contact willen
  leggen via een contact bemiddelings buro het is zonde van het geld.
  Het krijgen van contact loopt eigenlijk zeer gemakkelijk o.a. vanwege het vele buiten leven
  ik vertel je dit uit eigen ervaring.

  jh

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
 17. Wim van Beveren zegt op

  heb nog wel wat familieleden die een farang zoeken, heel bertrouwbaar

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 18. Jos zegt op

  Hi Piet,

  een vrouw echt leren kennen via een camera? Gaat niet lukken. Wel een leuk handvat op haar te bezoeken.
  Maar echte mensen ontmoet je face-to-face, zoals de eerder genoemde winkelcentrum methode.

  Wil je de kans op een stabiele relatie vergroten, denk dan aan het volgende:
  Zoek geen fotomodel, als je het zelf ook niet bent.

  Minder belangrijk, maar wel in het achterhoofd houden:
  Zoek iemand van ongeveer dezelfde leeftijd.
  Vrouwen uit Bangkok weten wat er te koop is in de wereld, als jij op het Groninger platteland woont, dan …. past een vrouw uit Isan mogelijk beter bij je.
  Zoek iemand die niet in een bar werkt.
  Gebruik je verstand.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +8 (obv 8 stemmen)
 19. Hemelsoet Roger zegt op

  Ken je geen vrienden/kennissen/famillie in jouw omgeving die met ‘n thaise gehuwd zijn? Die vrouwen kunnen je meestal wel iemand aanbevelen uit hun kennissenkring in Thailand (‘n zus, nicht of vriendin). Dan kan je al ‘n keuze maken voordat je naar Thailand komt en dan hoef je er geen in de ene of de andere bar te zoeken. Het is vaak ook zo, dat wanneer het niet klikt met ‘n Thaise, die jou voorstelt aan ‘n vriendin of kennis van haar waar het wel kan mee klikken. Zo heb ik mijn eerste vrouw ontmoet door ‘n vriendin van haar die toen toeristengids was, en bij mijn tweede heeft mijn ex-schoonzus bemiddelt. Mijn tweede vrouw is ‘n nicht van mijn eerste en dat gaat nu al 9 1/2 jaar goed.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
 20. Rienk zegt op

  Hallo Piet
  ik ben het ook eens met de rest om gewoon naar thailand te reizen en te genieten,voorbereiding is gewenst wie je gaat ontmoeten,ik heb ze ontmoet op thailandfriends wat er niet meer is als chatsite en Thailovelinks erg leuke site waar je goed contact kunt vinden om een suay lady (mooie dame) te vinden die in jouw straatje past probeer haar zo goed mogelijk te leren kennen via deze site en later Skype of line.
  persoonlijk ben ik geen fan van Pattaya maar er zitten zeker mooie dames,ik heb daar ook paar goede vriendinnen zitten die beide goede baan hebben en die ik al jaren ken,ik heb ze daar vorig jaar opgezocht met de bus van bkk voor 3,50 euro lol 2 uur rijden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 21. jm zegt op

  Ga naar Thailand en proef van het zoete, en kies dan voor het goede.
  Wat ik wil zeggen is, zie dat je meerdere ontmoet waarmee je geshat hebt, en zegt waar je verblijft.
  Als ze je echt willen zien, komen ze toch, waar je verblijft. Succes

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 22. Fred zegt op

  Beste Piet.
  Mijn naam is Fred. Aan ervaring geen gebrek maar de juiste heb ik toch gevonden in Thailand zelf. Via een dating site of buro bleek ik OOK op de lijsten te staan van de dames zelf. Ik bedoel hiermee zij en wij zoeken en houden het er niet bij één. Op die manier is de kans van slagen klein.
  Met alle respect, wij falangs stellen niet veel voor. Het gaat de dames gewoon om ZEKERHEID. Via een website of datingsburo telt gewoon je status.
  Ga naar Thailand en beleef het. Dat je DAN aan elkaar gehecht raakt is de natuur die dat bepaalt en niet de grote van de bankrekening.
  Kust en te keur aan mooie maar ook lieve Thaise dames. Dat lieve ervaar je NOOIT via internet.
  Succes.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
 23. leen.egberts zegt op

  Beste Piet,
  Als het de bedoeling is om in Thailand te gaan wonen,heb ik vier knappe Thaise dames met Eigen
  woning en auto,die een farang willen.Het is wel de bedoeling dat zij iedere maand een toelage krijgen
  het is in de isan in buriram.Het zijn niet de jongste tussen de 45 en 50 jaar,maar zien er nog geweldig uit.
  Zelf woon ik al ruim acht jaar in de isan.Het heeft ,een paar centen gekost,want mijn vriendin had niets.
  Maar het zijn met de up en dows de beste jaren van mijn leven met haar en je kan je geld toch niet meenemen.

  Groetjes Leen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
 24. Arno zegt op

  Even een reactie voor het artikel van Piet . een datingsite hoeft helemaal niet zo slecht te zijn jij hebt tenslotte ook iemand al leren kennen .en dat je haar nu gaat opzoeken in Thailand geeft aan dat je er positief overdenkt dat is het belangrijkste . als je met beide benen op de grond blijft en je gezond verstand laat werken komt het zeker goed .ik wens je dan ook veel sucses . ik heb mij vriendin leren kunnen op Thai love links een dating site voor Thaise en ook de buurlanden ik vond dit erg prettig want ik kreeg een goed overzicht en kon het kaft van het koren scheiden kortom mij is het glukt dus waarom jij niet .zo dit was nou eens iets positiefs over de Thaise dames

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
  • diditje zegt op

   Inderdaad Arno,
   Indien je ernstige bedoelingen hebt, zou het heel nuttig kunnen zijn een eerste schifting door te voeren via een dergelijke site. Dan hoef je hier de bar;s niet af te schuimenm op zoek naar die ene parel in de oesters. Dan moet je wel ECHT een levensgezel zoeken ! Niet enkel goedkope 6.
   Groetjes.
   Diditje.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 25. wim jonker zegt op

  Beste Piet,
  Ik zou me eerst even verdiepen in de Thaise cultuur voordat je gaat, je kunt veel info vinden op internet. Het is ook wel goed om even de boekjes te lezen van Sjon Hauser ( Thailand, zacht als zijde…) en “Thaise liefde”van Karel Poort…dan wordt je vanzelf ‘n hoop duidelijk. Denk niet ik ben ‘n falang, ik kan alles maken, dat is zeker niet waar! Veel gespreksonderwerpen kunnen gevoelig liggen, zeker als je elkaar nog niet zo goed kent. Behandel de dames met respect, dat zullen ze zeker waarderen. Geniet van je vakantie! Groet Wim.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 26. Samee zegt op

  Snap ook het gebruik van een bemiddelingsbureau niet.

  Schrijf je in op een datingsite (thaikisses.com) bijvoorbeeld.

  Zoek iemand die een gewone baan heeft. Boek een vliegticket. Leer elkaar kennen.

  Klikt het niet, heb je toch een leuke vakantie.

  Blijf uit de buurt van de beruchte wijken en steden als je op zoek bent naar een serieuze relatie.

  Heb zelf een schat van een meid gevonden. Heeft een gewone kantoorbaan. Komt uit een gewone familie. Voor mij een lot uit de loterij.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 27. Chris zegt op

  Beste Piet,
  ook ik heb mijn vrouw over een bemiddelingsbureau ontmoet…
  over 7 jaar geleden….en ik ben erg gelukkig met mijn vrouw !
  Het bureau ( een thaise vrouw in nederland ) heft door een heel lang gespreek
  met mij exact de juiste partner voor mij gekozen…
  met garantie ( dat het keen Barmeisje is )
  voor dat geld had ik ook een ticket kunnen krijgen,
  maar dan had ik zeker niet deze eene speciale thai – vrouw ontmoet…
  daarom zeg ik – liever een betje geld voor een bureau en een goede vrouw,
  als een mooie jonge barmeid , die je later helemal kaal plukt…

  succes…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
  • piet zegt op

   hoi chris,
   hoe heette dat bureau?
   en heb je voor mij nog tips !
   wat te doen als je haar ontmoet in thailand, wat is gebruikelijk?
   waar op letten ?

   ik lijk misschien wantrouwend , maar ja je hoort/ leest verhalen!
   groet
   piet

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 28. Jack G. zegt op

  Tips voor daten. Gewoon jezelf zijn en je open stellen en niet bang zijn. Liefde schijnt iets met hormonen en lichaamstaal te maken te hebben. Hogere scheikunde en biologie en dat is soms niet te begrijpen. Bij een datingbureau heb ik het gevoel dat je erg geforceerd naar een partner zoekt. Anderen roepen dat je de koe bij de horens vat. Een iedereen moet zelf een keuze maken. Net als de discussies op Thailandblog over hoe we nu naar Bangkok moeten vliegen. De 1 doet het zus en de ander zo. Maar het leuke is dat we allemaal uiteindelijk landen op het vliegveld van Bangkok. De tip om in een winkelcentrum te gaan zitten is een prima tip. Ik heb in de ‘romantische’ Mac Donalds in het MBK mijn vriendin ontmoet. Geen Thaise maar een Deense die graag in Thailand is.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 29. Mike13 zegt op

  Hallo Piet,
  Ik hoop dat ik het goed begrijp, in tegenstelling tot de “eerste 5” die volgens mij niet begrijpen hoe een relatiebemiddelings site werkt. Jij hebt je al ingeschreven en betaald (zo ging het bij mij in ieder geval) en nu heb je contact met een dame in Thailand. Iedereen verteld zo zijn voor en nadelen over Thaise vrouwen, die discussie wordt hier heel vaak gevoerd…wel of niet een Thaise Dame, hoe goed en lief ze zijn of….hoe slecht en onbetrouwbaar. Dit is iets waar jij alleen zelf kan achter komen met jou “aanstaande” partner. Ik heb mijn partner ook via een relatiebemiddelings bureau leren kennen en ik denk dat jij graag contact wilt (als ik jou vraag goed lees) met andere mannen die dus ervaring hebben met jou situatie en wat je te wachten staat. Mijn vrouw is inmiddels ruim een jaar in Nederland en ik kan je dus helpen met bepaalde vragen die ik niet hier op het forum ga beantwoorden. Je mag van mij aan de redaktie mijn e-mail adres vragen en contact met mij opnemen. Dan kunnen we eventueel via de telefoon verder praten. Ik heb al meerdere mannen met informatie geholpen. Die keus is aan jou.
  Laat je vooral niet gek maken hier op het forum, ook al bedoelen sommige het heel goed.
  Groetjes Mike

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  • Gio zegt op

   Hallo ik ben Gio en ik zou graag het E- mail adres van Mike willen hebben of zijn tel nr

   Ik heb ook een relatie met een thaise met ups en downs maar ik zou graag haar beter willen begrijpen
   Vooral omdat volgens mij de thai moeilijk over gevoelens praten ( gezichtsverlies)

   Bedankt
   Giovanni. Turnu

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
   • Mike13 zegt op

    Hallo Gio,

    Ik denk dat je dan even contact moet opnemen met de redaktie voor mijn e-mail adres.
    Ik weet niet hoe dat werkt, hoe je dat moet “aanvragen” maar dat zal je wel uitvinden of misschien is er hier iemand op het forum die je dat kan uitleggen.

    Succes Gio….ik wacht jou mail af, daarna kunnen eventueel de telefoon pakken.

    Groetjes Mike

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website