Lezersvraag: Bruin (liefst volkoren) brood kopen omgeving Jomtien?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
30 september 2017

Beste lezers,

Weet iemand me te vertellen waar ze ergens lekker bruin (liefst volkoren)brood verkopen? Niet te ver weg van Jomtien, Pattaya en liever niet van dat Duitse brood.

Alvast bedankt voor de moeite.

Groet,

Harrie

No votes yet.
Please wait...

17 reacties op “Lezersvraag: Bruin (liefst volkoren) brood kopen omgeving Jomtien?”

 1. eduard zegt op

  In big c ,oude carrefour.2 keer dagelijks het lekkerste vers gebakken en warm brood, zowel wit als bruin, volkoren enz.

  • willy vissers zegt op

   van franse bakker,heel lekker

 2. René laanstra zegt op

  Een Belgische bakker in Bang Saray. Je bestelling een dag van te voren doen. Heeft ook heerlijk krentenbrood. Na verkeerslichten (richting Sattahip) rechts naar Bang Saray. Bij mini- rotonde rechts, 2de straat links. Aan het einde van de straat rechts. Is een bakkerij annex restaurant, Thais en westers.

 3. boonma somchan zegt op

  Tops super markets en bij de Delifrance

 4. Ab zegt op

  Op de weg van Pattaya naar Jomtien heb je het busstation van de bus die van Jomtien naar het vliegveld Subarnibumi gaat. Daar heb je een 24 uurs supermarkt waar ze veel soorten brood verkopen. Een stukje verderop heb aan de linkerkant van de weg vanuit Pattaya gezien heb je nog een goede bakker zitten waar je ook goed kunt ontbijten.

  • Jan S zegt op

   en in die SUPER MART ligt onderin de koelkast heerlijk roggebrood, kaas en zalm. Smakelijk eten.

  • douwe zegt op

   Het volkorenbrood van Continental aan de Thappraya road (‘Aan de linkerkant van de weg’ etc.) is heel smakelijk!

 5. John Chiang rai zegt op

  Beste Harrie,jou uitdrukkelijke wens liever geen Duitsbrood, geeft voor mij reeds te kennen,dat je slecht op de hoogte bent met de goede kwaliteit,en de enorme broodvariaties die veel Duitser bakkers te bieden hebben.
  Als je in het Internet kijkt,zie je bijv.een Duitse bakker, die gevestigd is,in Villa Pattaya Hill Soi Khao Noi 138/42. (haast op een steenworp afstand van Jomtien).
  Mocht je nog niet overtuigd zijn van het Duitsebrood,dan ga je gewoon een keertje ontbijten in het,,Thai Garden Resort” Pattaya Noord.
  Het Thai Garden Resort betrekt al zijn brood van een Duitse bakker,die in goede kwaliteit op geen enkele manier te vergelijken is met de meeste andere bakkerijen.

  • job@jyvon.nl zegt op

   En niet één soort brood, nee, verschillende soorten heerlijk brood, van licht tot donker. Ook nog echte (Duitse) leverworst, ham en zo kan ik nog even doorgaan. Een zeer uitgebreid en geweldig ontbijt dus.

 6. Bram ten Hoven zegt op

  Het lekkerst bruin brood is te koop in Bick C het vroegere Carre Four in Pattaya Klang

 7. Jack zegt op

  BEST supermarkt bij de dolfijntjes.

 8. Henny zegt op

  Probeert u maar Continental Bakery, aan het begin van Jomtien
  The Continental Bakery started business over 11 years ago in 1999 in a small
  1 unit shop in Jomtien, now well famous in Pattaya for its bread the business
  has expanded due to customer demand. Breakfast at Continental Bakery, Thappraya Road, Jomtien

 9. Tino Kuis zegt op

  FABEL: hoe donkerder het brood, hoe gezonder
  Vroeger bestond een ezelsbruggetje voor welk soort brood de meeste vezels bevat: ‘Hoe donkerder het brood, hoe meer vezels’. Dat gaat tegenwoordig niet meer op door het gebruik van moutmeel en gekaramelliseerde suiker. Die geven brood wel een donkere kleur en een specifieke smaak, maar bieden weinig extra voedingsstoffen. Ook zijn er nieuwe tarwesoorten op de markt, waarvan de zemelen niet bruin maar lichtgeel of wit zijn. De kleur van een brood zegt dus niets over het gehalte vezels, vitaminen en mineralen. De ingrediënten doen dit wel! Het is vooral belangrijk om te weten of een brood voornamelijk van bloem is gemaakt, van volkorenmeel of van een combinatie daarvan. Daarnaast leveren toegevoegde zaden, noten en vruchten nog extra voedingsstoffen.
   

  Lees meer: http://www.bakkerijvanesch.nl/products/volkoren-100-feiten-en-fabels/

  • Bernhard zegt op

   Interessant om te lezen en bedankt voor de info+link!

  • Jasper zegt op

   Roggebrood lijkt mij anders supergezond, en veel donkerder vind je het niet. Maar dat volkorenbloem verhaal klopt inderdaad. Het brood van de beste bakker van Nederland, de Hartog brood uit Amsterdam is puur organisch volkorenbloem, en is eerder grijs van kleur dan donker.

 10. Arie zegt op

  Ik kom veel bij Central Plaze Salaya. Daar hebben ze heel veel soorten brood,bruin en volkoren.Eerst kocht ik het bij de Makro maar is niet te vergelijken met het brood van Central.Central Plaze heb je door heel Thailand,dus het moet geen probleem zijn om lekker brood te kopen.
  Gr. Arie

 11. Thea van kesteren zegt op

  Je kunt aan het begin van de kustweg heerlijk brood kopen.Je loopt er zomaar voorbij ik dacht soi8


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website