Beste lezers,

Nog een paar maandjes en dan gaan we voor de eerste keer naar Bangkok op eigen gelegenheid. We hopen dat dan die toestanden voorbij zijn.

We willen van jullie graag weten welke bezienswaardigheden in Bangkok echt de moeite zijn. Wij hebben het grote zomer paleis al op ons lijstje staan net zoals de Chinatown en een drijvende markt. We blijven 4 dagen, wat moeten wij nog meer zien. Hulp graag.

Dankjewel,

Rianne

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Welke bezienswaardigheden in Bangkok mogen wij niet missen?”

 1. Pat Pong Road, de avondmarkt. Die hebben wij nog nooit overgeslagen. Uiteraard de klongs bezoeken. Die kan je googlen. En natuurlijk een dagje tempelen. De Chinese wijken (China Town) is ook een must. Wanneer je de bekende fietstocht doet kom je er doorheen.

 2. Serge BERGHGRACHT zegt op

  Mag ik u ook aanraden om halve dag uit te trekken en het volgende te bezoeken :
  Erawan Museum wat prachtig gebouw is als concept, alsook binnen is het geweldig; Bovendien een leuke tuin met aardig wat beelden… Deze uitstap kan gecombineerd worden met het bezoek aan het befaamde ‘Crocodile farm’ waar ook een zeer ludiek spectakel plaats vind. Echt de moeite !
  Hoe te bereiken : heb ik gedaan zo ver als mogelijk met de BTS naar het zuiden en dan een taxi.
  Een ruime halve dag op Chatuchak market rondslenteren is eveneens tof om te doen, ook een leuke kunstafdeling!
  Voorts is Jim Thompson house mij ook altijd bijgebleven….

  Aangezien jullie niet veel tijd hebben raad ik jullie dit toch ten stelligste aan… Ik ben al meermaals naar mijn favoriete stad geweest en ken het inmiddels al een beetje en heb alle tempels al bezocht maar Erawan museum vond ik toch aardig mooi.

  Mvg,
  Serge

 3. Vannut zegt op

  Zeker het bezoeken waard is Kings Palace daar kan je veel bezienswaardigheden ontdekken en niet te vergeten de liggende Boudha

  Veel plezier

 4. Iny zegt op

  Ik sluit me helemaal bij Serge aan: Erawan Museum (three headed elephant); ook goed te combineren met Ancient Siam, daar zie je de hele Thaise geschiedenis (van tempel, buddha to flooting market) op ware grootte. Dus alles in een. Jim Thompson house komt daarna voor mij.

 5. Yannick zegt op

  Ik zit er nu en je hebt nergens last van die toestanden(afkloppen).

  Chinatown
  Tempels checken
  Ik ben zelf gewoon stuk gaan lopen en kijk toch wel mijn ogen uit.

  ‘S avonds gewoon front seat ergens op khao san road en maar kijken naar alles wat langsloopt, te grappig.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website