Ben vrijgezel wil rondreizen en Thaise dames ontmoeten

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
9 december 2018

Beste lezers,

Ik ga volgend jaar rond voorjaar zomer naar Thailand voor 6 maanden. Ben rond de 40 vrijgezel. Eerste  maand Bangkok. Ik zou graag wat advies willen betreft hotel/appartement keuze. Ik zou het leuk vinden om een leuke dame(s) te ontmoeten die eventueel met mij zouden willen meereizen door Thailand.

Ik betaal de kosten, alleen hebben ze geld voor ‘own expenses’ nodig.. dwz ik ga geen geld geven voor hun familie of dergelijke. Als ik al iets wil geven komt het uit mijn goede hart laat ik het zo zeggen.

Wie heeft ervaring met (luxe) accommodatie 3-4-5 sterren hotels waar ik dus een schone dame mee mag nemen? Is dit overal geoorloofd? Ik betaal toch een hotelkamer waar 2 mensen in mogen slapen?

Persoonlijk ben ik niet vies van een striptease show of eens een beerbar heen te gaan, maar dat zou niet mijn eerste keuze zijn om een leuke dame te ontmoeten. Als ik al zo lees vaak ‘op geld beluste dames’.

Op internet ‘thailfriendly’ en nog zo’n website..bijna geen van die dames spreken Engels genoeg om een beetje conversatie en kennismaking mee te maken online.

Andere vraag: hebben alle dames een verassing pakketje onderaan hangen of zijn er ook bij die helemaal omgebouwd zijn? Daar ligt mijn interesse ook wel.

Ik ben ex militair (8 jaar paracommando) en daarna bij een speciale eenheid gediend bij de politie. Nu mijn job opgezegd om te kunnen rondreizen. Mijn vriendin heeft me bedrogen helaas na 8 jaar. Ben het zat hier.. misschien andere warmere oorden opzoeken. Nieuw leven.

Misschien kent iemand een leuke jonge dame tot 35 jaar die met mijn kennis zou willen maken in Bangkok? ..liefst iemand met rijbewijs. En interesse om mij het land te willen laten zien. Het echte Thailand.

Groet,

JD


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

20 reacties op “Ben vrijgezel wil rondreizen en Thaise dames ontmoeten”

 1. Johnny BG zegt op

  Check ff hoe je dat met je visa gaat regelen ouwe paracommando.

  • Jasper zegt op

   Hij krijgt sowieso GEEN toeristenvisum in Nederland, daarvoor moet je 3 loonstrookjes overleggen. Dat wordt dus een visa exempt, met evt. 30 dagen verlenging en dan naar , bij voorkeur Savanakhet in Laos waar je wel een toeristenvisum kunt krijgen voor Thailand. dan 1 x verlenging, of een border run. Ze zijn op het moment iets coulanter i.v.m. tegenvallende toeristencijfers….

 2. Frank zegt op

  Goedendag, je kunt er een geweldige tijd hebben. Maar geloof nu niet dat je thaise dames/ladyboys/tom boys met je meekrijgt zonder ze te betalen. Ze missen hun inkomen toch, dat moet je beseffen. Jij kunt ook niet zonder salaris denk ik. Maar geen nood, in ieder stadje waar je beland, kun je altijd weer nieuwe dame vinden voor gezelligheid. Of ze nu een verassing pakketje hebben of niet zoals je beschrijft.
  Over je vraag of je een schone “dame” mee mag nemen in hotel is het antwoord ja, je betaald per kamer in bijna alle gevallen. Maar wees niet de “Cheep Charlie” zoals ze dat daar noemen. Dan is je portemonnee en kluisje sneller leeg dan je lief is. Als je dame als medereiziger wilt en er ook nog wat spannends mee wilt doen, moet je betalen. Veel plezier.

  • l.lagemaat zegt op

   Mits de “schone” dame bij een aantal hotels haar I.D. bij de balie achterlaat!

   In Thailand bestaat de mogelijkheid een “dame te huren” voor de tijd van je verblijf!
   Maar misschien minder avontuurlijk dan elke avond de hort op moeten.

  • Jasper zegt op

   In de betere hotels, waar onze stormtroeper van rept, worden dames die niet tegelijk met de gast inschrijven vaak geweerd om problemen te voorkomen. No barladies allowed, is het dan.

 3. John Zoet zegt op

  kijk eens om je heen
  ik heb mij Thaise vrouw hier in Nederland ontmoet
  toen wij samen naar Thailand gingen wist zij dat er geen 50 euro boompjes bestonden die ik elke morgen moest plukken
  ze wist wel dat ik net als de Thai hard moest werken in Nederland voor mijn vakantie.
  we zijn al 12 jaar samen en gelukkig met ons huisje in de isaan.
  in Nederland lopen genoeg Thaise dames rond die BV weduwe zijn of gescheiden.
  je hoeft ze niet meer uit te leggen hoe het reilt en zeilt en na je vakantie kan de vakantie verder gaan in Nederland.
  veel succes JOHN

 4. John Chiang rai zegt op

  Ik denk dat je niet lang hoeft te zoeken om een dame te vinden die jou begeleiden wil door Thailand.
  Zelfs al betaal je al hun onkosten,en ben je niet bereidt om verdere betalingen te verrichten,zullen de meesten dit op den duur zeker hopen.
  Geen vrouw,en zeker ook geen Thaivrouw zal met iemand alleen voor de gezelligheid meegaan,als ze geen dieper liggende bedoeling heeft.
  Hoewel de meesten met zekerheid zo zullen doen als of ze alleen in jou geintresseerd zijn,hopen velen op een goede langdurige relatie die voor haar,en als het even kan ook voor haar familie een sociale zekerheid bieden kan.
  Een sociale zekerheid waarvan je zelf duidelijk de grenzen noemen moet,en niet zoals velen het voor jou gedaan hebben in de vorm van een soort indruk maken zonder Limit.
  Mocht de betreffende dame deze grenzen niet genoeg vinden,zal ze van zelf snel verdwijnen,en is zo ook qua verlies eigenlijk geen traantje waard.
  Probeer nooit een eventueel groter leeftijdverschil te compenseren met grote financiële en materiële beloften, want dan ben je vaak bezig met je eigen ondergang.
  Eerlijkheid en duidelijke afspraken vanaf het begin,en vooral niet doordraaien, zorgen zijn hier meestal het nul plus ultra.

 5. Hans van Mourik zegt op

  Hans ,zegt.
  Het is hier veel moeilijker om alleen te blijven,als een dame te vinden.
  Hans

 6. Bob zegt op

  Mijns inziens is het een illusie om er eentje te vinden die met je meegaat zonder dat je haar extra’s geeft.

 7. rivierzicht zegt op

  Wat als eerste in mijn gedachten op komt, hoe zou je het vinden als Nederlandse vrouwen zomaar met buitenlandse mannen zouden gaan reizen.
  Misschien niet zo gek om eerst in Nederland te kijken of er hier niet een Thaise vrouw is die 6 maandene met je op reis wil gaan, is volgens mij een goede optie.
  Als het om meer gaat dan een reisgezelschap, dan moet je ook gewoon betalen.

 8. Geertg zegt op

  Gewoon op de luchthaven bij het ontmoetingspunt gaan staan en roepen dat je n lieve dame wilt ontmoeten om mee rond te reizen. Wie weet heb je er niet een maar n stuk of tien.

 9. Smakkie zegt op

  Top 6 maanden Thailand. Doe je goed. Eerste keer? Een dame om mee rond te toeren is niet zo moeilijk te vinden. 30/35 lijkt een goede keuze. Ze ziet er waarschijnlijk uit als 25 Vooraf niet zo druk maken over je goede hart. Binnen een paar dagen ben je smoorverliefd en ingepakt. En zullen de centjes gaan rollen. En daar is niets mis mee als je een beetje blijft opletten. Dame heeft waarschijnlijk kinderen en “vakantiegeld” hebben ze niet los liggen. Ik lees je belevenissen hier later graag terug,

 10. Tisun zegt op

  Oh man. Dit is waarom blanke met een Thaise vriendin slecht aangekeken worden. Jullie houden de vooroordelen in stand. Op reis gaan om sex te hebben met allemaal vrouwen en iedereen hier doodleuk advies geven alsof dat normaal is. Zoek een vrouw die jou oprecht leuk vind en alles wil delen. Die jou niks alleen laat betalen. Kan die vrouw dat niet? Ongeschikt.

 11. Gerard zegt op

  Ik ontmoette mijn vrouw 10 jaar geleden via Thailovelink.
  Vertel je wensen.. een dame die een normale baan heeft..( dus géén massage of bardames) en zegt dat ze Engels moet kunnen spreken.
  Ik had destijds in NL alles voorbereid via deze site.. dus diverse maken met diverse damrs gesproken..via een soort skype.. 10+ dates.. allen ter plekke ontmoet.. gewoon een dinerdate de 1e kennismaking..uiteindelijk gelukt en nog steeds samen..

  • tom bang zegt op

   Sorry maar een dame die een normale baan heeft kan niet 6 maanden op vakantie laat staan 2 weken.
   Ze moet dan snel beslissen of ze haar baan wil opzeggen voor dat mooie verhaal dat je haar voorschotelt en hopen dat het een langdurige relatie word want haar baan krijgt ze daarna niet meer terug en een nieuwe vinden gaat ook niet zo snel.
   De dame in kwestie zal ook overwegen dat als het fout gaat ze een slechte indruk op haar familie omgeving achterlaat dus waarschijnlijk komt onze schrijver toch uit bij iemand die betaald wilt worden voor geleverde diensten.
   Uit het verhaal zie ik in ieder geval niet naar voor komen dat het de bedoeling is een langdurige relatie aan te gaan maar eerder een trip met een of meerdere dames en iedere zich respecterende dame zal er niet van gediend zijn om een trio aan te gaan voor 6 maanden.

 12. Jd zegt op

  Ik zoek leuke lieve vrouwen/ landbouw… geen golddiggers. Hoef niet elke nacht of week een ander. Ik heb een goede vriend die een Thai vriend heeft, die ook ex militaire is en als politie die werkt in pattaya.
  Sowieso zal ik Met hen optrekken en pattaya nachtleven induiken (en zn politie collega’s).

  Een goede vriend van mijn die ook geregeld op dit blog zit…ook ex militaire ‘special forces FR’ met hem ga ik hoogstwaarschijnlijk naar Thailand reizen en rondtrekken. Hij heeft een zeer goedlopend militair security bedrijf gehad en verkocht..Hij is Thai van nationaliteit en betaald deels mijn reiskosten ook.( betaald mijn ticket business of first class zellfs). Ik heb lang moeten sparen hiervoor..mijn ex heeft me bedrogen en bijna kaalgeplukt. Dat wil ik niet nog eens meemaken natuurlijk.

  Voor mij is het de eerste keer Thailand.. spannend. Mijn goede vriend denkt erover om in Thailand iets op te starten met zijn Thai vriend. Gaan ca 4mnd rondreizen, duiken.

  • Nay zegt op

   @JD, als ik je goed begrijp zijn jouw bedoelingen veel serieuzer dan de reacties hier doen vermoeden. Stuur me maar een prive bericht, zodat we off-line ervaringen uit kunnen wisselen. naymenu@hotmail.com
   graag gedaan.

 13. Jasper zegt op

  Thaise dames die redelijk engels spreken zijn of goedopgeleide dames die eventueel wel met een farang in zee willen, maar dan een die minstens van hun eigen stand/opleidings/inkomensniveau is en oprechte bedoelingen heeft, of dames die in een bar werken en daar hun engelse taalvaardigheden hebben opgedaan middels ” intensieve avondcursussen” met buitenlanders.
  Die laatste categorie heeft twee motto’ s: ” No money, no honey”, en: ” No honey, I die” .

  Gaat dus niet makkelijk worden om gratis aan je gerief te komen.

 14. Jd zegt op

  Allen bedankt voor de reacties. Misschien heb ik mezelf verkeerd uitgelegd mijn bedoelingen..neen ik zoek geen madam van plezier. Ook niet Eenmalige of elke week een ander.

  Ik zoek leuke lieve no golddigger..jongere vrouw of misschien ladyboy (volledige transitie). Eerst kennismaking..uitgaan of lekker ergens eten drinken.
  Eerste date betaal ik natuurlijk. Misschien als het klikt eens vaker afspreken. Misschien de mogelijkheid om ergens naar toe te reizen als het klikt.

  Ik ben geen op sex beluste toerist..wat ieder wilt doen moet ie zelf weten. Niets mis mee.

  Ik reis samen met mijn goede vriend. Maar wil ook alleen dingen doen. Misschien een persoon die mijn het mooie land kan laten zien? Leuk gesprekken mee kan voeren ook.

  We beginnen in Bangkok..denk maand. Gaan in verschillende buurten hotels nemen. Daarna maandje duiken ..koh tao of elders. Dan verder reizen. Auto huren of kopen.

 15. peter zegt op

  Een tourist visa is zo te krijgen voor 2 maanden (30 euro+kosten paspoort aangetekend terug sturen), verlenging mogelijk in Thailand voor nog een maand extra(50 euro). Te regelen in den haag. Voor langer weet ik niet. Een “schone” dame, ladyboy of transgender, tja wat is schoon? ok zonder soa”s en netjes op zichzelf.
  wellicht vind je op de geijkte locaties zo’n persoon. Bars kunnen, let wel kunnen, echte barpersons bevatten, maar hier kan je ook een aardige dame tegen het lijf lopen, niet echt aan bar verbonden, en zal met je mee willen op jouw kosten en is metgezel dan. Ook op sites te huur, ff zoeken.
  veel mogelijk zelf in te kleuren


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website