Beste lezers,

Ben ik volledig gevaccineerd? In maart ’21 heb ik corona gehad. Volgens de Nederlandse richtlijnen op dat moment heb in juni ’21 mijn eerste vaccinatie Pfizer gehad. Een tweede vaccinatie hoefde niet omdat ik corona had gehad. In januari ’22 heb ik een booster (Pfizer) gehaald.

In Nederland ben ik dus volledig gevaccineerd. Ik kan alleen niet terugvinden of dit in Thailand ook het geval is. Weet iemand dit (of waar ik dit kan terugvinden)? Ik heb geen herstelbewijs, aangezien dit al te lang geleden is.

Alvast bedankt!

Groeten

Elizabeth

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 3.00/5. From 4 votes.
Please wait...

4 reacties op “Ben ik volgens de inreisvoorwaarden van Thailand volledig gevaccineerd?”

 1. willem zegt op

  Je kunt gewoon naar Thailand met het internationale vaccinatie bewijs uit de corona check app.

 2. willem zegt op

  Mocht het internationale vaccinatiebewijs niet geaccepeerd worden, wat ik niet verwacht, kun je alsnog vrije toegang krijgen door een negatieve pcr test binnen 72 uur voor vertrek. Geen quarantaine!

 3. Elizabeth zegt op

  Dank voor je reactie Willem! (Iemand) enig idee waar ik kan checken of het internationale vaccinatiebewijs in Thailand wordt geaccepteerd? Dan weet ik of ik wel/ geen PCR binnen 72 uur voor vetrek nodig heb.
  Groeten Elizabeth.

  • Die wordt geaccepteerd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website