Lezersvraag: Waar kan ik tegen tegen betaling mijn auto stallen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
3 januari 2015

Beste lezers,

Ik woon voor drie maanden in Mukdahan Thailand en heb inmiddels een auto gekocht.

Nou mijn vraag: is er een mogelijkheid om mijn auto voor driekwart jaar ergens in de buurt van Bangkok of Pattaya te stallen. Mag tegen betaling natuurlijk, maar wel veilig. Voorlopig is dat dan voor een jaar of drie.

Met vriendelijk groet,

Fred

12 reacties op “Lezersvraag: Waar kan ik tegen tegen betaling mijn auto stallen?”

 1. Roel zegt op

  http://www.u-store-it-pattaya.com/?gclid=CPHKxYXE98ICFZUrjgodWnsAMA

 2. Marcus zegt op

  Ik heb , soi 67, een parking plaats die bij de studio hoort en niet gebruikt. Wat soort vergoeding denk je aan.

 3. eduard zegt op

  Hallo Fred, wilt u een openluchtstalling met dekzeil,een half open stalling of een gesloten stalling? En wat is de grootte van de auto? Gr. Eduard

 4. daniel zegt op

  Ik woon in een condo en de eigenares van het blok heet een groot huis met plaats voor de auto. Ik stal hem daar. Heb haar wel toelating gegeven om te gebruiken. Het is voor en wagen beter dat hij gebruikt word dan dat hij lange tijd stilstaat. zeker als het over een langere tijd gaat. Een wagn verliest na verloop van tijd ook in Thailand van waarde dus beter laten rijden. Wel papier opmaken betreffende onderhoud, verbruik en herstelling na ongeval. En is een kwestie van wederzijds vertrouwen.

  • marcus zegt op

   Dit is gegeven mijn eigen ervaringen en wat ik bij anderen gezien heb een heel slecht idee. Jan rap en zijn maat zullen je outo gebruiken en niet al te zachtzinnig. Elk onderhoud is uitgestelt tot je terug bent en dan kan je het zelf opknappen. Schram en deuk , een wai krijgje, een smile en weg zijn ze. Nee, goede droge plaats, batterij af en toe op laten laden (binnen timertje er op) wielen van de vloer, all het chroom invetten, een kannetje smeerolie langzaam bij staionair lopende motor in de lucht inlaat (na het filter) spuiten tot hij verschrikke;lijk rookt. Alles in de verbrandingsruimte en de uitlaat is nu vet en stopt corrosive voor een tijdje. Ik heb 5 auto’s waarvan een VOLVO en Alto in Holland, de for, pajero en swift in Thailand. De enigste keer dat de pajero in Thaise handen kwam kreeg ik hem terug met lekkende kop pkking. God weet wat ze er meet uitgevreten hebben.

   • theoS zegt op

    @ marcus, klopt als een bus, heb dit zelf ook meegemaakt waar er bij mij, na een reparatie ( aanrijding ) 3000 km meer op de teller stond en batterij was verwisseld voor een 2e handse.
    Bij mij vandaan is het 1500 km naar Chang Mai dus reken maar uit. Kan nog meer horror verhalen aangaande dit maar dan dwaal ik weer af.
    Raad aan de vragensteller, niet doen.

 5. bob zegt op

  wat heb je ervoor over in pattaya kort bij de bus naar airport ([email protected])

 6. jan zegt op

  Hallo Fred,
  Ik heb een prima stalling ……maar ja het is in Chiangmai.

  Groet Jan.

 7. Corne zegt op

  Je kunt de auto gratis bij mij stallen ik woon dichtbij pattaya

 8. Niek zegt op

  Een vriend van mij heeft een condo waarvan de parkeerplaats op de 5e verdieping voor 3 jaar of langer beschikbaar is in Bangkok, Sukumvit Road, tussen Soi Nana (soi 4) en soi 6.
  Geinteresseerden kunnen bellen naar 0871303719 in Thailand.
  Prijs in overleg.

 9. louis ter Elst zegt op

  Hallo Fred,

  Je kunt de auto stallen in Shining Star Complex (Jomtien.) in een parkeergarage.
  Kosten 1000 bath per maand. Stallen op eigen risiko; maar er gebeurt nooit wat.
  (zie website;www.louna.nl)
  tel; louis; 084/76.89.140

  • marcus zegt op

   Een koopje!!! Hier in BKK center worden overtollige parkeer plaatsen dicht bij Sukhumvit voor 3000 – 5000 per maand verhuurt , wat nog niet gek is, 100 tot 150 per dag, bewaakt, overdekt, camera dekking, brede parker dus geen risoco van deur open beschadegingen. Voor zo’n lange periode lijkt mij dat 1000 per maand een koopje is.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website